Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? Nyilvánosan pisilő kisgyerek ezekben a helyzetekben?

Figyelt kérdés

Nyilván vannak helyzetek, mikor WC se közel, se távol, mondjuk apuka lehúzódik a kocsival, a kisgyerek meg pisil az út menti bokorban. Vagy ugyanez egy erdei kiránduláson. Rendben.

DE: Mivel magyarázzátok az alábbi két szituációt? Jogosan pisiltette a szülő ott, ahol?

1. A Mammut 1-től kB 30 méterre egy fánál legalább 4-5 éves fiú. A Mammutban tök kulturált ingyenes WC-k sokasága, kézmosás lehetőség. Ez kB 3-4 napja történt.

2. Tavaly a Velencei tónál, azt hiszem, a Pop-strandon. Szintén 4 év körüli teljesen meztelen fiút az apja egy fa tövébé pisiltetett. Ahová mások később lerakják a pokrócot. A strandon szintén voltak nyilvános WC-k. Jó, nem Mammut-szintű, de azért normális, használható.

2023. aug. 8. 19:45
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

Mi egy kb 11 éves kislányt láttunk az út szélén pisilni a városban a benzin kúttól nem messze.. látszott a feneke rendesen!!

Én őszintén ebben maradi vagyok. Simán lehet a természetben is kultúráltan pisiltetni úgy hogy senki ne lássa...

2023. aug. 8. 19:53
 2/39 anonim ***** válasza:
84%
Van hogy nincs kb 1 percünk sem, hiába 4 éves, van hogy megindul kb arra van időnk hogy a gatyát letoljuk
2023. aug. 8. 19:59
 3/39 anonim ***** válasza:
93%

Van az mikor még egy nagyobb gyerek is tényleg az utolsó pillanatban szól csak!

1 éve dolgozom ped. asszisztensként egy általános iskolában.

Az egyik elsősünk bepisilt az órán. Még csak nem is jelezte hogy ki kell mennie. Nem volt semmi extra...

Ez márciusban történt (szóval nem az ismeretlen környezet stb miatt)

Szóval történnek balesetek meg a nagyobbakkal is

2023. aug. 8. 20:00
 4/39 anonim ***** válasza:
63%

Ez legyen a legnagyobb problémád, hogy kinek a kisgyereke hol pisil. Honnan tudná egy vidékről jött, hogy a mamutba jó kis wc van?

Amikor pisilni kell a kisgyereknek, kb arra van időd, hogy tudasd vele, hogy ne pisiljen be mert mindjárt megálltok a kocsival.

Látszik nincs gyereked

2023. aug. 8. 20:07
 5/39 A kérdező kommentje:
Van gyerekem, csak úgy látszik idegrendszerileg érettebb volt kicsiként a többségnél. 4, de 3 évesen sem fordult elő olyasmi, hogy 5-10 percet ne bírt volna ki, miután szólt. Ha ennyire a határán van még a szobatisztaságnak, kapjon pelust a gyereketek!
2023. aug. 8. 20:15
 6/39 anonim ***** válasza:
72%

2 vagyok 1 éve szobatiszta, és sosincs baleset.

Gondolom olyanról nem hallottál, hogy nem mindenkinek ugyan akkora hólyagja van. Én gyerekként 30 percet bírtam ki még 6 évesen is, élveztem az 1 osztályt, minden szünetbe rohantam, majd kb csak az órát lestem, hogy mikor csöngetnek.

2023. aug. 8. 20:20
 7/39 anonim ***** válasza:
87%

A 9 éves lányom sosem volt az a fajta aki kikéreckedik az óráról. Egyszer nagyon kellett pisilnie és a tanár a 3. kérésére engedte ki.

Ezzel azt érte el hogy 30 perces autó útra nem tudtunk 1 évig elmenni mert félt hogy bepisil. 1 év után úgy tudunk elmenni autóval hogy a tesója bilije ott van! Volt hogy az út széli parkolóban pisilt a bilibe. Ha nem lett volna ott simán megpisiltetem a bokrok között is...

Nem tudhatod mindig a miértet

2023. aug. 8. 20:45
 8/39 anonim ***** válasza:
82%
A természetes szükségleteket ki kell elégíteni, de csak kulturáltan. A prüdériát sem kell túlzásba vinni.
2023. aug. 8. 20:58
 9/39 anonim ***** válasza:
29%
Úton lehúzódás sincs nálunk, hacsak nem 3+ órás az út, azért szobatiszta, mert vissza tudja tartani amíg eljut egy wc-ig
2023. aug. 8. 21:05
 10/39 anonim ***** válasza:
70%

9!

Levegőt is parancsszóra vehet? Idióta...

2023. aug. 8. 21:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!