Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? Nyilvánosan pisilő kisgyerek ezekben a helyzetekben?

Figyelt kérdés

Nyilván vannak helyzetek, mikor WC se közel, se távol, mondjuk apuka lehúzódik a kocsival, a kisgyerek meg pisil az út menti bokorban. Vagy ugyanez egy erdei kiránduláson. Rendben.

DE: Mivel magyarázzátok az alábbi két szituációt? Jogosan pisiltette a szülő ott, ahol?

1. A Mammut 1-től kB 30 méterre egy fánál legalább 4-5 éves fiú. A Mammutban tök kulturált ingyenes WC-k sokasága, kézmosás lehetőség. Ez kB 3-4 napja történt.

2. Tavaly a Velencei tónál, azt hiszem, a Pop-strandon. Szintén 4 év körüli teljesen meztelen fiút az apja egy fa tövébé pisiltetett. Ahová mások később lerakják a pokrócot. A strandon szintén voltak nyilvános WC-k. Jó, nem Mammut-szintű, de azért normális, használható.

2023. aug. 8. 19:45
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
40%
3 evesem can. Neha akkor szol mikor 10 mp van. Mi is pisilunk rendszeresen fanal. Senki nem hal bele. Masik. Semmilyen kozteruleti wc re nem szivesen viszem,ugyanis ugy ul a wc n,hogy ket kezzel markol a wc deszka ala kulonben levorul. Hanyok tole. Mi retek,szar,kosz ,bakterium lehet alatta...
2023. aug. 9. 10:37
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
30# vagyok. Ja amúgy fizikai fájdalmat okozna nektek,ha leírnátok,hogy bizony van aki tényleg letojja és akár a wc mellé is csak siessünk tovább, inkább megvéditek. Vagy nektek nem volt még ilyen ismerősötök? :D Mert én ismerek ilyet,hogy inkább az utca elé tolta a gyerekét,csak 5 lépést ne keljen a házba menni. Még egyszer írom,nem azokra gondolok,ahol sérült gyerek van,vagy bármi más probléma,vagy nincs a közelbe.
2023. aug. 9. 10:39
 33/39 anonim ***** válasza:
31%

Nem. Nekem nincs ilyen ismerősöm "... csak 5 lépést ne keljen a... "

Attól hogy mások környezetében vannak igénytelenek, még nem jelenti azt hogy mindenki az lenne aki az utcán pisilteti a gyereket mert kényszerhelyzet van.

Egyébként Budán a János kórház területén láttam télen is fa mellett pisilő gyereket. Igen. letolt overállal

2023. aug. 9. 10:50
 34/39 anonim ***** válasza:
33# Akkor az jó hír. Nekem sajnos van ilyen. De írtam is,hogy más ha kényszerhelyzet van és nincs a közelben mosdó,vagy olyan probléma van. Tehát nem mindenki ilyen! Ezt messziről nem lehet tudni,csak akkor ha tényleg van ilyen ember a környezetedben,akit ismersz.
2023. aug. 9. 11:01
 35/39 anonim ***** válasza:
38%

A "télen nem látni ilyet" balgaság.

Már eleve jóval hamarabb sötétedik, így alig van egyáltalán lehetőség kint lenni. Másrészt sokan nem kedvelik a hideg időjárást, és ki sem mennek. Van olyan kislány az oviban, akinek nincs overálja, anyuka nem ia hordja télen oviba.

2023. aug. 9. 16:34
 36/39 anonim ***** válasza:
36%

Milyen érdekes, 20-30 éve még nem lehetett látni az utcán pisilő kisgyerekeket. Akkor még nem volt hiszti, hogy jajjj de nem szól a gyerek. Valamit nagyon tudtak az akkori anyukák.

Ez csak 21. századi specialitás, hogy gyerek és felnőtt vígan az utcára piszkít.

2023. aug. 11. 19:29
 37/39 anonim ***** válasza:
35%

36 ugye ez vicc

20 éve is láttam nem gyerekeket a sarkon megállva hugyozni, többet is mint manapság, és mostanába is

2023. aug. 12. 00:45
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
31es igazad van az hogy perverzek leshetik, fotózhatják a gyereked legkényesebb részeit, sokkal kevésbé probléma mintha ráül a wc deszkára. Az internet ezen közösségének szánt fórumok tele vannak így készült lesifotókkal.
2023. aug. 12. 10:45
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem hogy miért nem lehet eltakarni? Akárhány éves. Egy pléd/textil pelenka mindig legyen kéznél, hogy el lehessen takarni.

Nem azért mert engem zavar, hanem mert igenis jár annak a gyereknek hogy ne bámulja mindenki a kis fenekét, ha nagyobb akkor pedig ne legyen nevetség tárgya.

2023. aug. 12. 10:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!