Mi a véleményetek erről? Nyilvánosan pisilő kisgyerek ezekben a helyzetekben?
Nyilván vannak helyzetek, mikor WC se közel, se távol, mondjuk apuka lehúzódik a kocsival, a kisgyerek meg pisil az út menti bokorban. Vagy ugyanez egy erdei kiránduláson. Rendben.
DE: Mivel magyarázzátok az alábbi két szituációt? Jogosan pisiltette a szülő ott, ahol?
1. A Mammut 1-től kB 30 méterre egy fánál legalább 4-5 éves fiú. A Mammutban tök kulturált ingyenes WC-k sokasága, kézmosás lehetőség. Ez kB 3-4 napja történt.
2. Tavaly a Velencei tónál, azt hiszem, a Pop-strandon. Szintén 4 év körüli teljesen meztelen fiút az apja egy fa tövébé pisiltetett. Ahová mások később lerakják a pokrócot. A strandon szintén voltak nyilvános WC-k. Jó, nem Mammut-szintű, de azért normális, használható.
Nem. Nekem nincs ilyen ismerősöm "... csak 5 lépést ne keljen a... "
Attól hogy mások környezetében vannak igénytelenek, még nem jelenti azt hogy mindenki az lenne aki az utcán pisilteti a gyereket mert kényszerhelyzet van.
Egyébként Budán a János kórház területén láttam télen is fa mellett pisilő gyereket. Igen. letolt overállal
A "télen nem látni ilyet" balgaság.
Már eleve jóval hamarabb sötétedik, így alig van egyáltalán lehetőség kint lenni. Másrészt sokan nem kedvelik a hideg időjárást, és ki sem mennek. Van olyan kislány az oviban, akinek nincs overálja, anyuka nem ia hordja télen oviba.
Milyen érdekes, 20-30 éve még nem lehetett látni az utcán pisilő kisgyerekeket. Akkor még nem volt hiszti, hogy jajjj de nem szól a gyerek. Valamit nagyon tudtak az akkori anyukák.
Ez csak 21. századi specialitás, hogy gyerek és felnőtt vígan az utcára piszkít.
36 ugye ez vicc
20 éve is láttam nem gyerekeket a sarkon megállva hugyozni, többet is mint manapság, és mostanába is
Én csak azt nem értem hogy miért nem lehet eltakarni? Akárhány éves. Egy pléd/textil pelenka mindig legyen kéznél, hogy el lehessen takarni.
Nem azért mert engem zavar, hanem mert igenis jár annak a gyereknek hogy ne bámulja mindenki a kis fenekét, ha nagyobb akkor pedig ne legyen nevetség tárgya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!