Rossmann babydream bugyipelenka (pants) vélemény?
Figyelt kérdés
Elsősorban nagyobb méretben.ma 19:27
1/4 A kérdező kommentje:
Kislányomnál szeretném kipróbálni. A dm-s bugyipelenka nem vált be, annak ellenére hogy 12 kiló a lányom,a hetes pelus,ami elvileg 18 kilótól van,nagyon keskeny,szinte tangaszeru,sűrűn kell cserélni. Remélem van valakinek tapasztalata a rossmannos pants-tal kapcsolatban.
ma 19:42
2/4 anonim válasza:
Szamomra minosegre es meretre is tok ugyanaz a ketto. Szoval lehet nem lesz ez se jo nektek.
De utoljara 1 eve vettem, most nem tudom mi a helyzet, nem egy nagy tetel, hat ki kell probalni.
Ami kifejezetten picit szelesebb pelenka, az szerintem a pampers premium care amugy.
3/4 anonim válasza:
Ez is a kis popsija közepére felcsúszik, mint egy bugyi, nekem sem jött be. Ráadásul csörgősebb az anyaga kicsit, mint a DM-esnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!