Hogy vásároltok pelenkát ill. Milyet?
Ár-minőség arányban keresek pelenkát. Sajnos minden hónap végén pelenka gondok vannak..
Bugyipelenkára váltottunk, mert lehetetlen volt a mozgás miatt ráadni (imádom) Sima pampers pants vettem még a 4-est, de következő hónapban már az 5-re kell váltani. Viszont a rossmannban vettem, mert nagyon jó akció volt, de már sajnos nincs és máshol sem olyan olcsók.
Nem ragaszkodom a pampershez, a bugyipelenkához igen, de minőségben és árban ne legyen rossz, milyet tudnátok ajánlani?
Illetve eléggé combos a fiam, tehát most 9 kiló de már a pampers pants 5 is jó rá. Ezzel is megjártam már párszor nagyon gyorsan nő...
Dm, rossmann sajátmárka kizárva.
a dm sajátmárkás nekünk bevált. keresztfiamnak a rossmann, pedig ők pampers fanok voltak.
a müller sima pelusa nekem tetszett, nem tudom, bugyipelenkájuk van e. bár ez is sajátmárkás 😀
Emagon és Pepitán voltak eddig olyan akciók, amiknél nagyobb adagot rendeltem. Figyelgetem és ha van, akkor raktározok. Méretváltásnál szoktam figyelni, hogy amikor már határeset a helyzet, akkor inkább a soron következő nagyobb méretből halmozok, a kisebből csak 1-2 csomaggal veszek és azt inkább pótlom még máshonnan ha esetleg kell.
Nekünk nincs kifejezetten favorizált pelenka márkánk és még kicsi a lányom, így bugyipelust is csak mutatóban használtunk, de nadrágpelusok tekintetében, ha valahonnan sos kell vennem, akkor egyszerűen veszek Aldisat és el van intézve egy időre.
Nekünk anno a Rossmanos és a Tescos vált be.
A Liberotól mindig piros volt pl a popsija.
Köszönöm a válaszokat.
Eddig 6 hónapig a dm-es babylove pelenkát használtam, nagyon szerettem, de mindig volt méret probléma, ezért váltottam. Próbáltam a rossmann babydremat ott nagyon nem illeszkedett és vágta a combját a nagyobb méret meg nagy volt, ezért nem használnám azokat. Olyan 100-110 ftig nézegetem akciósan, de ha nem lesz akkor muszáj leszek drágábban venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!