Hogy vásároltok babakocsival ha csak kicsi boltok vannak ahova nem lehet bevinni és be se fér?
Figyelt kérdés
Első baba lesz és régóta gondolkozom ezen, mert sokszor leszek egyedül, amikor nem hagyhatom otthon addig. Ti megvárjátok amíg lesz veletek valaki és úgy mentek bevásárolni?2020. aug. 15. 10:40
1/18 anonim válasza:
A férjem ment helyettem vásárolni. Nem akartuk a kicsit boltba ráncigálnim
Az sos gyógyszertárazást, vagy tanácsadát kendővel oldottam meg.
2/18 anonim válasza:
Most hogy igy kerded, elgondolkodtam, es szinte soha nem latok babakocsis embereket a boltokban, leszamitva azt a kisebb tipust, amiben inkabb ul a gyerek es altalaban nagyobb gyerekek mar, nem kisbabak. Szoval szerintem valahogy megoldjak ugy, hogy gyerek nelkul menjenek a boltba.
3/18 anonim válasza:
Sehogy
Kendőbe majd csatosba tettem...
Vagy a férjem vásárol
4/18 anonim válasza:
Egy olyan kicsi bolt van, ahová nem fér el kényelmesen a nagy babakocsi. Ott úgy vásároltak anyukák, hogy a pénztárnál hagyták, figyelt rá az eladó, addig anyuka körbeszaladt. De ez kis kínai vegyesbolt, kb fél perc összeszedni ami kell. De ilyen helyekre lehet szombat délelőtt is menni, amikor apukával otthon tudod hagyni a babát.
6/18 anonim válasza:
Ha van kocsitok, járjatok nagybevásárolni.
7/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Lehet én is veszek kendőt, hogy legyen ha kellene.
2020. aug. 15. 11:17
8/18 anonim válasza:
Vagy kendőben viszem, vagy a férjem megy, vagy a hordozóba rakom bele, bár azt csak pici korában csináltam.
9/18 anonim válasza:
Nem mentem olyan helyre vasarolni, ahova nem fért be
10/18 anonim válasza:
Mei tai. A babakocsit kb 6 hete elő se vettük, pedig 3 hetes volt amikor vettük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!