Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy vásároltok babakocsival...

Hogy vásároltok babakocsival ha csak kicsi boltok vannak ahova nem lehet bevinni és be se fér?

Figyelt kérdés
Első baba lesz és régóta gondolkozom ezen, mert sokszor leszek egyedül, amikor nem hagyhatom otthon addig. Ti megvárjátok amíg lesz veletek valaki és úgy mentek bevásárolni?
2020. aug. 15. 10:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
A gyerek előtt bele se gondoltam ebbe. Aztán jött a felismerés,hogy francba egy csomó helyre nem tudok bemenni. Ráadásul téli baba volt,sok ruha rajtunk még macerásabb. Úgy hogy mi is úgy oldottuk meg hogy a férjem járt vásárolni kb 5 hónapig. Utána vettem egy félcsatos hordozót azóta sima ügy lett a vásárlás. A babakocsi parkoló pályára került. Nem szereti a babám,amit azért bánok. Hosszabb sétákra jó lenne.
2020. aug. 15. 11:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hordozás 💚🤗
2020. aug. 15. 12:10
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
Nővérem kendőbe tette, ha nem akart kocsit vinni. Nekem a kendő nem jött be, úgyhogy olyan helyre mentem, ahol elfért.
2020. aug. 15. 12:30
 14/18 anonim ***** válasza:
65%
Én kint hagytam a bolt előtt a babakocsit. Olyan kicsi a bolt, hogy ráláttam. Persze a gyerek az ölemben volt.
2020. aug. 15. 12:42
 15/18 anonim ***** válasza:
80%
Mi is kendővel mentünk.
2020. aug. 15. 14:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére a legtöbb helyre be lehet menni vele. Olyan kicsi boltba nem járok, de ez esetben megoldás lehet a hordozó eszköz.
2020. aug. 15. 15:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Olyan babakocsit vettem, ami mindenhova befer. Egyetlen egyszer se fordult elo 4 av alatt, h valahova ne fertem volna be.
2020. aug. 15. 15:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Jó időben általában hordoztam, ha nagyon pici boltba kellett bemenni (meg amúgy is sokszor), de télen, sok ruhával ezt nem annyira szerettem. Csak egy-két olyan helyre emlékszem, ahová tényleg nem fértünk be babakocsival, ott kivettem a kocsiból, és vagy kézben vittem, amíg gyorsan felkaptam, ami kellett, vagy ilyen esetre volt nálam mindig karikás kendő, akkor kabátot levéve felraktam magamra, és úgy tudtunk ényelmesen szétnézni a boltban.

De ezek nem élelmiszer boltok voltak, azokba azért általában befér a babakocsi, inkább olyan, hogy fodrászkellékes, kicsi méteráru bolt, meg ilyenek.

2020. aug. 15. 22:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!