Hogy vásároltok be amikor babkocsival viszitek a babát is? Hova pakoljátok a termékeket?
Hát nem az aljába, az fix.
Olyan helyre megyek, ahol van kosár. Ha nincs, max. pár dolgot veszek, ami kézben elfér vagy a zöldség részen lévő átlátszó szatyrok egyikébe pakolok.
Máshová nem tudok menni, ahol van kosár, illetve tudnék, de akkor buszozni kellene a kicsivel, emiatt meg nem akarok. A férjem sokáig dolgozik, vele nem tudok menni és nem nem is egy-két dologról van szó, hanem rendes bevásárlásról 2-3 napra.
Nem is értem nagyobb boltban miért nincs kosár.
Én ilyen helyen mindig szedek egy-két zacskót a zöldséges résznél és a babakocsira akasztom. Abba pakolok és így nem feltételezik, hogy lopok :D .....
Amúgy utálom a kosarakat, kocsikat.. Sose mossák őket, undorító.. Ha mégis olyan helyre megyek, ahol mondjuk kocsi van, az autós hordozót az elejére rakom, szépen rá lehet illeszteni a hordozó alsó "fogait" így szépen ráül, nem billeg, nem lehet lelökni. De ez csak akkor esélyes, ha babakocsi nélkül megyünk autóval..
Én a helyedben lehet, hogy rendszeresítenék olyan fonott kosarat, abba belelátnak az eladók, a biztonsági őr, nem feltételeznék, hogy lopsz. Mondjuk odafelé és hazafelé is vinned kell kézben, de visszafelé már a babakocsi aljában viszed a termékeket, tehát nem kell cipekedned.
Vagy megkérdezném az eladót/biztonsági őrt, hogy mit tanácsol, hátha azt mondanák, hogy pakolj nyugodtan a babakocsi aljába, az is nyitott, nem rejted el a termékeket.
A kocsi aljába, amit töküresen megmutatok előtte a biztiboynak.
Hazafelé meg hátzsákban viszem a cuccost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!