Hogy vásároltok be amikor babkocsival viszitek a babát is? Hova pakoljátok a termékeket?
házhoz szállítás, hétvégén nagy bevásárlás.
pár kisebb dolgot veszek max. hétköznap.
Átmentünk gyorsan, megkérdeztem a biztonsági őrt, azt mondta nyugodtan pakoljak a babkocsi aljába, de én is arra gondoltam, hogy veszek egy fonott kosarat, azt fogom vinni ilyenkor.
Köszönöm a válaszokat.
Szerintem tök felesleges plusz kosarat cipelni, a kocsi alja is jó, csak oda kell szólni a biztonsági őrnek. Ha mindig ide jársz, hidd el, megismernek, főleg babakocsival, nem fogják feltételezni, hogy lopsz. Amúgy minden üzlet be van kamerázva, és amíg nem tolod ki a kocsit fizetés nélkül, nem lopás. Ahogy manapság már azért sem vegzálnak senki, ha még fizetés előtt ad egy kiflit a gyereke kezébe, vagy valaki beleiszik egy ásványvízbe, majd a fél üveget kirakja a futószalagra és szépen kifizeti. Én is csináltam ilyet, amikor a terhesség elején voltam és hirtelen elkezdtem szédülni a melegben, a hosszú sorban, senki nem szólt rám.
Már bocs, de én se mennék messzebb, ha 2 percre is van egy bolt, sőt, a férjemhez se ragaszkodnék. Attól, hogy valaki gyerekkel van, még nem lesz sem magatehetetlen, sem nyomorék... sem tolvaj. Szerintem.
Kosár, de főleg húzós kosár, akkor nem kell cipelnem. A babakocsi aljába nem pakolnék.
De ha úgy adódik, akkor a hátamon a gyerek, és viszek banyatankot, de ez a ritkább. Olyankor simán tolom a bevásárlókocsit vásárlás közben.
Mondjuk én minden további nélkül elmegyek busszal is bevásárolni, ha messzebb lévő boltba akarok menni, engem ez nem gátol meg semmiben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!