Fiús anyukák, hol vásároltok fiaitoknak hasznosabb ajándékot, ha már nem szereti a mesehősöket?
Miért nem nézel normális oldalakat?
Rengeteg klassz ajándékot lehet venni fiúknak kortól függően.
Fakardot, ház- vagy repülőgépépítő makettet, nagy földgömböt, legót, gyerek barkácszettet, kémiai meg egyéb tudományos kísérletező szetteket, sakkot, profi társasjátékokat, gördeszkát, rollert, összeszerelhető vasútpályát, játékkatonákat, kiskonyhát, twistert, faházat, sátrat, kirakót és kártyákat, autókat, stb.-t...
Egy notesz szerintem nem ajándék, függetlenül attól, hogy mesehősök vannak-e rajta vagy sem...
Akkor nem értem, hát 10 évesen még rengeteg félig játéknak-félig fejlesztőnek számító holmit lehet neki venni, abból is, amit az első válaszban felsoroltam.
Sőt, ennyi idősen érik meg igazán a tudományos fejlesztőkre és komolyabb logikai játékokra, hangszerekre.
Vagy anyagi okokból vesztek használati dolgokat? Mert amúgy el nem tudom képzelni, hogy egy 10 éves gyerek örüljön a notesznek meg egy fésűnek. Én is ilyeneket kaptam gyerekként, mert szegények voltunk és nem, nem örültem neki...
10 éves fiúnak fésűt??
Kozmetikai táskát??
Az én fiaim 8 és 12 évesek,szuper ajándékokat kapnak vagy találnak ki.
Ezt az egész dolgot ti találtátok ki?
Miért akarjátok már most kihúzni a gyerekkorból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!