Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiús anyukák, hol vásároltok...

Fiús anyukák, hol vásároltok fiaitoknak hasznosabb ajándékot, ha már nem szereti a mesehősöket?

Figyelt kérdés
pl. oldaltáska, piperetáska, notesz, írószerszett és hasonlók valami fiős és igényes mintával? Lányban találtam topmodellt és kb akárhány boltot nézek tele van rózsaszín, lila, unikornisos, tündéres, cicás, csajos dolgokkal, míg fiúknak alig valami. Azt is vagy mancsőrjáratos, mickey egeres, szuperhősös a játékboltokban vagy már egyből egyszínű adidas és hasonlók. Nem nagyon találok autós, űrhajós stb holmit, ami kicsit kevésbé mesés, de azért még nem felnőttes...

2020. nov. 4. 13:34
 1/8 A kérdező kommentje:
ráadásul ha megnézek egy ajándékoldalt, férfiaknak is akár, tiszta idiótaságokat látok, kakiemojit, spiccelő ciciformájó stresszbalád, szemeteskukaformájú bögrét, pukizóna ajtómatricát stb. Miért ilyen gázak a férfiajándékok, miközben a másik oldalon cuki szépséges, pihe puha csipkés és aranyos dolog van?
2020. nov. 4. 13:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem nézel normális oldalakat?

Rengeteg klassz ajándékot lehet venni fiúknak kortól függően.

Fakardot, ház- vagy repülőgépépítő makettet, nagy földgömböt, legót, gyerek barkácszettet, kémiai meg egyéb tudományos kísérletező szetteket, sakkot, profi társasjátékokat, gördeszkát, rollert, összeszerelhető vasútpályát, játékkatonákat, kiskonyhát, twistert, faházat, sátrat, kirakót és kártyákat, autókat, stb.-t...

Egy notesz szerintem nem ajándék, függetlenül attól, hogy mesehősök vannak-e rajta vagy sem...

2020. nov. 4. 13:50
 3/8 A kérdező kommentje:
már nem veszünk neki játékokat, csak oylan amit a valóságban használhat. pl tornaszőnyeget, kozmetikai táskát, fésűt.
2020. nov. 4. 14:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves?
2020. nov. 4. 14:10
 5/8 A kérdező kommentje:
10
2020. nov. 4. 14:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem értem, hát 10 évesen még rengeteg félig játéknak-félig fejlesztőnek számító holmit lehet neki venni, abból is, amit az első válaszban felsoroltam.

Sőt, ennyi idősen érik meg igazán a tudományos fejlesztőkre és komolyabb logikai játékokra, hangszerekre.

Vagy anyagi okokból vesztek használati dolgokat? Mert amúgy el nem tudom képzelni, hogy egy 10 éves gyerek örüljön a notesznek meg egy fésűnek. Én is ilyeneket kaptam gyerekként, mert szegények voltunk és nem, nem örültem neki...

2020. nov. 4. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

10 éves fiúnak fésűt??

Kozmetikai táskát??

Az én fiaim 8 és 12 évesek,szuper ajándékokat kapnak vagy találnak ki.

Ezt az egész dolgot ti találtátok ki?

Miért akarjátok már most kihúzni a gyerekkorból?

2020. nov. 4. 14:34
 8/8 A kérdező kommentje:
rengeteg játéka volt, de hozzászoktattam hogy szelektáljon. Nem nagyon maradtak játékai, mert nem játszik. Két hete rájött, hogy kéne neki kisautó, múlthéten vettem is neki 5-öt. Tegnap mondta hogy mégsem kell, dobjuk ki. Kicsi a hely, ezért nem gyűjtünk. Társasunk meg tudományos, felfedező van még itthon, azok nem érdeklik. Örül a hazsnálati dolgoknak, fülhalgatónak vagy ilyesmi, csak szeretnék vm zsép normális fiús mintát, ami nem star wars. Ruhákból is már nem kér mesehőst, az egyszínűeket választja vagy a kevés de fiú mintákat.
2020. nov. 4. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!