Anyukák ti hol vásároltok?
Hagyd rá.
Nekem a gyarekem előtt, alatt és után (mind a 2-nél) magamnak, a férjemnek és nekik is, volt olyan ruhánk ami a kínaiból volt, a pepcoból, a C&Aból, H&Mből volt
Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak?
Ne foglalkozz vele, onnan vásárolj, ahonnan neked tetszik.
Semmi köze a pénztárcádhoz.
Semmi köze hozzá hol veszed a cuccaidat!
Én pl takko, kik, new yorker, mondjuk évente ha 3x veszek magamnak ruhát lehet sokat mondok
Hát nem tudom, szerintem pedig a H&M és a C&A éppen az olcsó kategóriába tartoznak...
Plusz szerintem az, hogy ki milyen drága/márkás ruhákat vásárol az nem biztos, hogy összefüggésben van azzal, hogy mennyit költ ruhákra.
Pl. ha valaki minden héten új dolgokat vesz kínaiban nem biztos, hogy olcsóbb, mint ha valaki márkás ruhákat vesz kétszer egy évben.
Attól meg, hogy valakinek gyereke lesz, nem kell feladnia magát. Úgyhogy én sem értem igazán, hogy mi a problémája a barátnődnek. Én lesz@rnám, hogy mit mond. Ha esetleg nagyon idegesít, mond meg neki, hogy te se szólsz bele abba, hogy ő hol vásárol, úgyhogy legyen szíves ő se szóljon bele, hogy te hol vásárolsz.
A másik meg, hogy szerintem felnőtt nő vagy és el tudod magadnak dönteni, hogy mi fér bele nektek pénzügyileg és te mire szeretnéd költeni a pénzed.
Amúgy ha ettől jobban érzed magad, én 33 hetes vagyok és én is pont 8 kg híztam eddig és tegnap vettem magamnak egy 20.000 ftos nem kismama farmert, amit már több hónapja kinéztem, arra az időre amikor már nem leszek terhes, mert alíg várom, hogy végre megint normális nadrágokat hordhassak.
Én általában az orsayben vásárolok magamnak, mert tetszik az ottani stílus, a gyereknek meg a közeli turkálóban, mert 1) márkás, drága, egyszer használt holmik vannak fillérekért 2) édesmindegy mit adok rá, 3 hónap alatt maximum kinövi. Én viszont akár 3 évig is hordok valamit, így kettőnk közül nekem van több értelme jó ruhát venni, ő mindegy mit hány le még pár hétig.
De mondom, mivel ennyire pörög a használt babaruha piac, a turkálóban sokszor sokkal jobb ruhák vannak, mint az átlagos c&a, stb boltokban.
Az, hogy erről a véranyák vagy más irigy ember mit gondol, nem nagyon izgat. Ha neked c&a ruha kell, menj és vedd meg. Egyébként szerintem még olcsóbb is lesz, mint a kínai. Az már rég nem olcsó, viszont még mindig vacak minőségű.
Nálunk a kínai boltokban évek óta török, lengyel és magyar ruhák vannak, s sokkal szarabb minőségben, mint a H&M, ami egyébként kínai és marokkói. ;) Csak szólok.
Egyébként olcsóbb is a hm, cunda. Főleg az alapdarabok, s akciókor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!