Anyukák ti hol vásároltok?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátnőm és mindig beszólogat mindenért. 34 hetes kismama vagyok. Nagyjából 8 kg-ot híztam de a testemen nem látszik. Még mindig jók rám a terhesség előtti ruhák. Általában a Sinsay-ről rendelek vagy a H&M,C&A-ból öltözködöm. Mindig beszól, hogy egy két gyerekes anyuka öltözködhetne a kínaiból mert a gyerek az első nem a márkás ruha. Szerintem ezek nem igazán tartoznak még a drága helyek közé. Ugyanúgy veszek a Pepcoban is ha kell. Nem értem mért kellene kínaiban vásárolnom. Sokkal jobb a minősége a ruháknak. Sőt tovább hordom, mint ő egy kínais cipőr vagy ruhát. Ennyire féltékeny? Rosszup esik. Soha nem bántottam.2020. aug. 24. 15:02
11/14 anonim válasza:
A barátnőd elég rosszindulatú. Gondolom, nagyon irigy. Én leépíteném ezt a kapcsolatot.
12/14 anonim válasza:
Ez a barátnő egy proli idióta, én nem barátkoznék a helyedben vele. A Sinsay egy baromi olcsó hely, egyáltalán nem márkás, sőt. De a H&M meg a C&A sem az. Ráadásul már egy kínais nadrág vagy felső is 5-6 ezer ft minimum, gyakran drágábbak, mint az általad felsorolt fast fashion boltok. Akinek ezek màrkásak, az el van tévedve. Én is leépíteném ezt a csajt.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szerintem is leépítem. Elég undok.
2020. aug. 24. 19:34
14/14 anonim válasza:
Többnyire Orsay-ből vásárolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!