Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Budapesti anyukák! Ti hol...

Budapesti anyukák! Ti hol vásároltok a terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Minden érdekel.. mármint babakocsitól kezdve az utolsó kesztyűig.

Tudom, hogy érdemes előtte neten keresgélni, de érdeklődnék, hogy miket/milyen boltokat ajánlotok.

Budapesten lévő boltok közül bármelyik jöhet!

Esetleg linkel :)))

Köszönöm! :)

2013. máj. 22. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Mária Bababolt, Brendon, Babadiszkont a Lehet úton, a babakocsiért kimentünk ide: [link] Kiságyat/pelenkázót az Ikeában vettünk stb.
2013. máj. 22. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Elefáni babadiszkont. [link]

Én a Brendontól nem vagyok elájulva, pofátlanul drága.

2013. máj. 22. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok pesti.. De a csepeli bababoltbol rendeltunk mindent mindent. Linkelni nem tudok mobrol :-/ google- csepeli bababolt
2013. máj. 22. 22:36
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
Babakocsit, műszaki dolgokat az elefániban, ruhákat a brendonban.
2013. máj. 22. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Vegyes. Brendon, Kangaboo, nagyobb áruházak (Tesco, Auchan) és nem szégyellek turkálókba sem betérni. Lehet találni ott is kincseket. :)

27 hkm

2013. máj. 22. 23:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Bergon bababolt. Szentmihályi úton van.

A Mária bababolt is nagyon jó, de fogtam már ki nagyon jó cuccokat a Tescoban, Auchanban is.

2013. máj. 23. 09:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi a legtöbb dolgot a Tücsök bababoltban vettük. [link]

Szerintem ott vannak a legjobb árak! És az eladók is nagyon kedvesek.

Babakocsit pedig az aprod.hu-n találtam.

2013. máj. 23. 11:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

amikor én kismama voltam, nagyon szerettem a BABASZAFARI-t (Duna Plázánál az egyik mellékutcában).

www.babaszafari.hu

Nagyon segítőkészek a dolgozók, hozzáértők.

Arra emlékszem, hogy pl. a babakocsit úgy vettük, hogy hozták ki utánam, hogy megnézzük, hogy fér be a kocsim csomagtartójába, hogy lehet összecsukni stb.

Ott tényleg ki lehet próbálni, nem csak a polcról lehet megvenni.

Az üzletben a telefont is mindig felbeszik és széles a kínálatuk, a legolcsóbbtól a legdrágábbig legyen az babakocsi vagy kiságy. Ár-érték arányban messze jobb, mint a brendon vagy a Mária bababolt.

A Brendont annyiban védeném meg, hogy néha vannak jó akcióik, amikor az adott termék lényegesen olcsóbb, mint másutt. Ezért a honlapjukon érdemes hírlevelet kérni, hátha pont olyat keresel.

Ha egyszer-egyszer meg tudod tenni a hosszabb utazást, akkor javaslom az osztrák babadiszkontokat (Asti talán?) minden lényegesen olcsóbb, mint itthon. Érdemes érte átmenni még Budapestről is.

Az jutott még eszembe, hogy azzal is tudsz megtakarítást elérni, ha van egészségpénztári számlád és arra vásárolsz (még úgy is, hogy előtte befizetsz rá, mert a befizetett összeg 20%-t szja-ból visszaigényelheted)- EP kártyával a legtöbb bababoltban tudsz venni babaápolási szereket és tápszereket 6 hós korig. De a boltokban nagyon gyakran szívesen írnak a 30-40 eFt-os egyéb vásárlásaidról is számlát pl. babamérlegről vagy légzésfigyelőről (ami elszámolható...)

Ilyen hely pl. az ÁLOMSZUSZI babahálózsákokat gyártó és forgalmazó kis bababolt a IX. kerületben a SOTE környékén (keress rá)- ott szívesen adnak számlát és árkedvezményt is (mindenféle babatermékük van természetesen, nemcsak hálózsák)

A baba ágymatracát és ágyneműjét pedig direkt matracokkal foglalkozó boltban is meg lehet venni, mert ha van EP szerződése a boltnak, ezt is el tudod számolni.

Szép napot:

2013. máj. 24. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!