Mekkora összegben vásároltok a testvéretek gyerekének ajándékot? (karácsony, születésnap, névnap, mikulás stb stb)
Pont holnap megyünk a férjem tesójáékhoz. A 8 évesének van szülinapja. Egy társasjátékot kap, ami 8500 Ft volt.
Karácsonykor kevesebbért, mert 3 gyerek van. De nem is várják el illetve sokszor küldenek alternatívákat, miket szeretnének a gyerekek amik 5000-6000ből megvannak.
Másik oldalról tudok nyilatkozni, nálunk karácsony, névnap, szülinap általában 5000 Ft egy csokival. Unokatesóim sulis táborokra és hasonlókra gyűjtenek, másik oldalon pedig ruhákra, nagyobb játékokra, jó pár éve ez a megállapodás, ennek örülnek a legjobban. Persze mi is ugyan ezt kapjuk. Előttéről nem tudok nyilatkozni, de akkor is hasonló összeg lehetett.
Mikulás, Húsvét csak az egyik felével, mi általában egy előre összekészített csomagot kapunk, ehhez hasonlókat:
Mi pedig olyan csokikat válogatunk össze, amelyeket szeretnek. Kb 1000 Ft körül gyerekenként + fiúk kapnak valamennyit locsolásért.
Nagyok már (a legkisebb is elmúlt 18) a gyerekek a testvéreinknél, így a pénznek örülnek a legjobban. 10.000Ft-ot szoktak kapni minden alkalomra. (télapó, húsvét és gyereknap már csak 1-1 csoki)
A mi gyerekeinknek általában én szerzem be az ajándékot és a nagynénik fizetik. Ha olcsóbb, akkor a maradékot odaadják zsebpénznek, így ők is 10 körül kapnak.
A tesóim gyerekei már nagyok, kamaszok és fiatal felnőtt is van köztük. Ők már leginkább a pénznek örülnek. 10.000.-/fő szoktak kapni minden alkalomra, mert állandóan gyűjtenek valamire. Illetve a felnőtt srác névnapra italt kap. De ha épp van valami ami bele fér a keretbe, akkor kapnak tárgyat.
Az én gyerekeim kicsik még, ők is kb 10.000.-/fő szoktak kapni a tesóimtól.
Mikulásra nem, akkor csak apróságot engedek.
Köszönöm szépen.
Én is 10 000 forintra gondoltam minimum, akkor nem kevés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!