Pampers pants harmonie vagy premium care pelenkát árulnak a Lidl-ben?
Dm-ben appban épp nem láttam ezt a kettőt. Rossmannosban igen.
Csak azért szerettem volna személyesen, mert csak a legkisebb csomagot venném próbára. Pk-t akarom megspórolni
En dm-ben szemelyesen vettem mar a premium care pantset joparszor, de a boltok kinalata lehet elter.
Dm appban is van, most megtalaltam, de mekkora meret kell? Lehet, hogy kisebbet keresel es azert nem talalod? 4-es merettol van.
A harmonie pants nincs dm-ben, de szerintem ha megrendeled a rossmanntol es a boltba kered a csomagot, ingyenes a szallitas.
Rossmannban sokszor akciós a rossmanó kártyával.
Mi a pampers premium care meg a sima pants-et használjuk, teljesen jó, szeretjük, sose volt baleset. A premium kicsit puhább felületű de nem tudom meghatározni pontosan mi a különbség.
Nemrég próbából vettem a sima dm sajátmárkásat, spórolásból. Kicsit furcsa a kialakítása, de megfelelt, addig amíg ki nem folyt egy adag kaki. Úgyhogy inkább veszem a pamperst akciósan a rossmannban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!