Mi a véleményetek erről? Nyilvánosan pisilő kisgyerek ezekben a helyzetekben?
Nyilván vannak helyzetek, mikor WC se közel, se távol, mondjuk apuka lehúzódik a kocsival, a kisgyerek meg pisil az út menti bokorban. Vagy ugyanez egy erdei kiránduláson. Rendben.
DE: Mivel magyarázzátok az alábbi két szituációt? Jogosan pisiltette a szülő ott, ahol?
1. A Mammut 1-től kB 30 méterre egy fánál legalább 4-5 éves fiú. A Mammutban tök kulturált ingyenes WC-k sokasága, kézmosás lehetőség. Ez kB 3-4 napja történt.
2. Tavaly a Velencei tónál, azt hiszem, a Pop-strandon. Szintén 4 év körüli teljesen meztelen fiút az apja egy fa tövébé pisiltetett. Ahová mások később lerakják a pokrócot. A strandon szintén voltak nyilvános WC-k. Jó, nem Mammut-szintű, de azért normális, használható.
Kíváncsi vagyok hogy mit tenne az a pár, most arcos harcos ha az ő gyerekükkel is előfordulna ilyen 5-6 évesen 🤔
Pelenkát húznál rá? Mert akkor nem szobatiszta ahogy fogalmaztál.
Vagy a másik inkább takarítaná a kocsit, mint sem hogy megálljon az útszéllén?
Hánynia azért szabad, ha rosszul van nem állsz meg ilyen úri hóbortok miatt?
Jaj ne, most mi lesz? 4-5 éves gyerek pisil a fa tövében...
Azzal nincs semmi bajod, hogy a csöves oda sz@rik a lépcsőházak elé, konkrétan oda hugyozik, ahol éppen rájön? Vagy azzal sincs semmi baj, hogy tele vannak turházva az utak mindenhol? De fu milyen undi, hogy a kisgyerek a fa tövében pisil...
Amúgy neked mi kattan be ilyenkor, hogy ilyen hülye kérdés egyáltalán a
szürkeállományodban megfogalmazódik?
Mégis kit érdekelnek az ilyen gyökerek?😄
Itt "szuperanyuzik", de bezzeg az őőő gyereke...😄
Ez a te problémád, az emberek többségét nem érdekli, az ilyet meg csak szánni lehet, aki ilyen baromságokon lovagol, hogy kilométeres szófosásokat írogat.
Írom ezt úgy, hogy sosem pisiltettem ilyen helyeken még, de nem is érdekel, aki ezt csinálja.
De ne csak itt legyen nagy pofád, legközelebb menj oda, és vond kérdőre az illetőket.
🤡
16, játszótér más, ott többnyire nincs WC, 3 év körüli gyerek is kisebb még.
17, A stílusod téged minősít, gondolom ezt tanítod a gyerekednek is! Kiírtam egy kérdést valamiről, ami zavar, mert tényleg nem értem az ilyen szülőket, hogy miért nem tudják az ovisnak ilyen helyzetben azt mondani, hogy várjon, amíg tesznek 20 lépést, mert ott egy WC. Ettől nem ez életem problémája. Ha téged is zavar valami, nosza, írj ki egy saját kérdést, ne itt hőbörögj, a válaszod haszontalan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!