Szóltak már be nyilvánosan, amiért babahámot használtál?
Én még nem láttam ilyet pedig nagyvárosban élek. Valószínűleg ha a babahám elterjed Magyarországon akkor már nem szólnak meg, gondolom még újdonság.
Bocs, hogy nem teljesen a kérdésre. :) -saját tapasztalatom nincs csak , ennyi, hogy nem láttam még ilyet-
Hát, inkább használja az anyuka, mint a gyerek, pl. egy kutyától megijedve kirohanjon az útra. Én nem ítélem el. Mindenkinek szabad a keze, mindenki boldog. Nekem van egy ikres barátnőm, ő is épp most vett. 2 gyereket mondjuk sokkal nehezebb is koordinálni. Én is megvettem, mondjuk mi végül nem használtuk, de ha úgy éreztem volna biztonságosnak, ráadom. Mert inkább szóljanak be, max elküldöm az anyjába, ha olyan napom van, mint hogy bármi történhessen...
aki meg beszólna, és azzal jönne, hogy meg kell nevelni, azzal közölném, hogy az ő nevelése se sikerült valami jól, ha vadidegen embereknek elkezd beszólogatni az utcán
Külföldön elek, itt sokan használnak. Alsokismackofakvan nem nagyon tud elkeveredni a gyerek és autóforgalom se nagy van, de mondjuk Amszterdamban egy pillanat alatt el tud tűnni és simán egy elektromos autó alá kerül, mivel nem is hallja. Aki szerint csak nevelés kérdése, az nem látott még közelről gyereket, aki egy pillanat alatt kitépi magát a szülő kezebol.
Nem szóltam be soha senkinek.
Én majd olyat szeretnék venni, aminek kis hátizsák az egyik vége. Azt veszi fel a gyerek.
Inkább szóljanak be, mint hogy baj legyen. Nemrég volt a közelünkben egy baleset, a kislány meglátott egy ismerőst az út túloldalán és annyira megörült, h.kiszaladt az útra. Kitépte a kezét az anyukájáéból, egy pillanat alatt. Pont az út szélénél álktak. Ha rajta lett volna egy hám, most nem égnének mécsesek.
Ez nem újdonság.
A gyerekem már felnőtt,de már én is használtam.
Amikor önnálóan tudott menni, nem akarta fogni a kezem.Volt, hogy hirtelen kirántotta a kezét az enyémből és az úttest felé szaladt.
Akkor döntöttem a babám mellett.Nagyon nem érdekelt senki véleménye.A gyerek szívesen sétált így,mert nem akarta fogni a kezem.Én biztonságban tudtam őt így is.
Nem féltem, hogy váratlanul az autók elé rohan.
Inkább az ostobák nevessenek,rajtam mint én sírassam el a gyerekem.
Igen voltak beszólások, hogy ostoba picsa,pórázra teszi a kölykét, meg a kutyámként bánik vele, és hasonlók.
Nem reagáltam,mert az én dolgom volt,vigyázni rá.
Már 26 éves.Azt gondoltam azóta fejlődött a világ, látom nem sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!