Szóltak már be nyilvánosan, amiért babahámot használtál?
Figyelt kérdés
Negatív véleményt és “én sosem használnék” szintű kommenteket kérlek ne írjatok, köszi. Csak személyes tapasztalatot várok.2021. jan. 3. 15:34
21/33 anonim válasza:
20, ahogy nektek, másnak sem volt, és pont ezért volt kisebb esély, ha ki is szaladsz az útra, hogy elüssenek...
22/33 anonim válasza:
Nem láttam még utcán én sem, de nem értem, hogy sokan miért látják ennyire ördögtől valónak, főleg egy hátizsákos verziót. Ahol két pici van, vagy ikrek, ott meg különösen. Aki kutyával példálózik és hogy ez milyen szörnyű: hát igen, kb pont arra a célra van, mint a kutyának. Mert az értelmi szint is kb annyi 2-3 évesen (most a hirtelen szaladgálásra gondolok). Aki ezen röhög valószínű sosem sétált még váosban kisgyerekkel, sőt általában a gyermektelen, de gyerekneveléshez nagyon jól értő hősök ők.
23/33 anonim válasza:
Én azt gondolnám, hogy ha csak ez van, hogy tanulja meg a gyerek, hogy bizony kézen fogva kell menni akkor is, amikor nem akar. Egyébként erre a célra kapucnis pulóvert, meg madzagra kötött kismotort használtunk :)
24/33 anonim válasza:
Igen, kapucnis pulóver,szuper.
Láttam kedves anyukát aki a kapucninál fogva rántotta vissza a gyereket az útról.
Ja, hogy közben előről a torkának rántotta a pulcsit, az oké?
Vagy kicsi gyereket úgy elkapni a kapucninál, hogy közben megemelkedett a kis lába a talajtól.
A babahám egy hasznos dolog.
25/33 anonim válasza:
Én is elleneztem meg hlyeségnek tartottam egészen amíg nem olvastam arról mi történt LL Junior kisfiával.
26/33 anonim válasza:
Használtam, és direktbe senki nem szólt be, de biztos volt, aki röhögött rajta a hátunk mögött, pl az ilyen hiperintelligens egyedek, mint némelyik itt válaszoló. A kisebbik gyerekemmel haromeves koráig konkrétan NEM LEHETETT kézen fogva menni, nem viselte el, azonnal befeszult, ha valaki megfogta a kezét, onnantól az nem séta volt, hanem max rángatni lehetett. Hónapokig próbáltam megszoktatni vele, de csak egyre rosszabb lett. Aztan jött a hám, és nem volt több gondunk a sétával. Mellesleg később kiderult a gyerekről, h szenzoros, ami elég jól meg is magyarázza, h miért volt neki olyan elviselhetetlen a kézen fogás. Csak ugye ez nincs rairva egy gyerekre, ezért az ilyen vihogók remekül tudnak szórakozni, ha valamit nem értenek.
27/33 anonim válasza:
23!
Tok jó ötlet! A kapucnis pulcsival végülis csak épp megronthatod a gyereket, a madzagos motorral meg ha úgy esik, épp a nyakat törheti. Más ilyen jó ötleted is van?
28/33 anonim válasza:
ha annyit rohangász kergebirka módjára a tömegben, hogy körémcsavarodik meg átesek rajta, akkor szoktam kérni hogy szedd már fel a kölyköt a többiek testi épsége érdekében. de amúgy nem izgat.
29/33 anonim válasza:
28-as Azz nem olyan hosszú mint a pincsi póráz.
Csak szólok.
30/33 anonim válasza:
24 és 27. Nem rángattam őket, nem fulladtak meg, nem is jelezték soha, hogy fájna nekik, pedig nem voltak soha vaskézzel nevelve és elég panaszkodósak - azóta már kisiskolások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!