Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szóltak már be nyilvánosan,...

Szóltak már be nyilvánosan, amiért babahámot használtál?

Figyelt kérdés
Negatív véleményt és “én sosem használnék” szintű kommenteket kérlek ne írjatok, köszi. Csak személyes tapasztalatot várok.
2021. jan. 3. 15:34
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt ilyen, de ez nem az a szint amivel foglalkozni kell. ☺
2021. jan. 5. 08:05
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
En a UK-ben elek, es itt total elfogadott. Mi is hasznaltuk. Es milyen jo is volt. En azt a fajtat szetettem, ami mindket oldalat fogta a gyereknek. Mikor meg nem volt a menese tul magabiztos, nagyon jo volt, hogy nem esett el, mert meg tudtam tartani. De Mo-n nem mernem raadni a gyerekre. Pedig a ham valószínűleg, hogy nem egy gyerek eletet mentette volna meg,ha a szulok hasznaltak volna.
2021. jan. 31. 22:07
 33/33 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nagyon gáz, hogy egyesek ennyire ellene vannak, pontosabban röhejes. Nem kell szeretni. Sőt mondok jobbat: Nem is kell azzal foglalkozni, hogy más mit csinál a saját gyerekével. De hát meg is pukkadnának egyesek, ha nem pattoghatnának feleslegesen.

Szerintem egy normális ember sem foglalkozik azzal, hogy hogyan sétál a többi ember az utcán a kisgyermekével (kivéve ha bántja stb, de az teljesen más dolog ugyebár). Aki ilyesmit kinevet, hát sajnos el tudom képzelni, hogy jómaga mennyire jól nevelt és intelligens lehet...

A kérdésedre a válaszom: Soha eszbe se jutna kinevetni bárkit is az utcán. Sem ezért, sem másért. Szerintem csak a buta emberek csinálnak ilyet.

2021. febr. 1. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!