Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szóltak már be nyilvánosan,...

Szóltak már be nyilvánosan, amiért babahámot használtál?

Figyelt kérdés
Negatív véleményt és “én sosem használnék” szintű kommenteket kérlek ne írjatok, köszi. Csak személyes tapasztalatot várok.
2021. jan. 3. 15:34
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
12%
Én nem szólnék be, de kiröhögném. Idióták használnak babahámot, akik képtelenek egy kisgyereket az utcán rendesen, kézen fogva vezetni. De miért is lepődöm meg, a kényelem és a hanyagság világában élünk, ahol a szülők is mindent megtesznek azért, hogy a minimálisra adják le a felelősséget. De hát a CSOK-ért meg a babaváróért mindent, nemigaz? Éljen kegyelmes vezérünk, és otthonteremtő diktátorunk, Orbán Viktor!
2021. jan. 3. 16:30
 12/33 anonim ***** válasza:
83%
#11 sötét vagy.
2021. jan. 3. 16:42
 13/33 anonim ***** válasza:
73%

Én is úgy gondoltam, hogy hülyeség és ciki.

Aztán egyszer egymás mellett ment 2 anyu 2-2 gyerekkel. Mindketten cipeltek vmit, így a fél kezük nem volt szabad.

Ezért az egyik anyuka az egyik gyerek kezét fogta és veszekedett vele, amikor lehajolt vmiért a gyerek, a másik gyerekének folyamatosan kiabálta, hogy ne maradj le, menj az út szélére jön az autó stb. és folyamatosan előre -hátra nézett(Nincs járda)

A másik anyuka egyik kezében a kötél vége volt és a gyerekeken a hátizsák, amiből jött ki a kötél. Anyuka és a gyerekek nyugodtan sétáltak.

2021. jan. 3. 16:49
 14/33 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem jó ötlet, főleg, ha több kicsi gyerekkel kell menni, és van köztük mozgékonyabb vagy kevésbé szabálytisztelő. Én úgy használnám, hogy rajta lenne a hám, de fognám a kezét. A hámot csak arra használnám, hogy megakadályozzon egy tragédiát, ha esetleg kitépné a kezét és elkezdene rohanni. Én nem szólnék be senkinek, jó ötletnek tartom, és szerintem nem azokat az anyákat kellene savazni, akik a gyerekük biztonságára gondolnak, hanem azokat, akik felelőtlenek, nem figyelnek rájuk.
2021. jan. 3. 16:54
 15/33 anonim ***** válasza:
4%
Ó yes, megjönni külföldre szakadt honfitárs, ó yes bizony magyarban elmaradott népség, bezzeg külföld, okos, felvilágosult. ó yes.
2021. jan. 3. 17:03
 16/33 anonim ***** válasza:
78%
Abszolút támogatom a használatát. Aki a kutyájára jobban vigyáz, mint a gyerekére, az ne szóljon be. Aki szerint "fogni kell a kezét", mert egy háromévesnek annyival kényelmesebb magasba emelt kézzel menni, az szintén ne szóljon be. Sok esetben az pofázik bele, akinek mulyább gyereke van (ahova leteszed, ott marad), fogalma sincs róla, milyen egy élénkebb gyerek.
2021. jan. 3. 17:13
 17/33 anonim ***** válasza:
89%

A kicsi gyereknek nincs veszély érzete.

Ez később alakul ki.

2021. jan. 3. 17:17
 18/33 anonim ***** válasza:
92%
Nem használok, nem is láttam még. De nem szólnék be. Inkább használják, mint hogy tragédia legyen
2021. jan. 3. 17:27
 19/33 anonim ***** válasza:
15%

2gyer3k3m van. Egy 3 és egy 1éves.

Nagyvárosban, forgalmas helyen lakunk. Az életbe nem jutott eszembe pórázra tenni őket. Egyedül simán el tudom vinni a gyerekeket sétálni, mert szótfogadnak, így lettek nevelve...

Én is simán kiröhögöm, aki ilyent használ.

2021. jan. 3. 17:33
 20/33 anonim ***** válasza:
20%

Élénk, mint szófogadatlan, neveletlen? Nem volt gyerekkoromban autónk, mindenhová tömegközlekedéssel mentem a szüleimmel, sosem volt baleset. Anyu fogta a kezem, mert fognom kellett és ez van.

Amelyik gyerekre pórázt adnak, kikor tanulja meg, hogy nem szabad szaladgálni?

2021. jan. 3. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!