Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért divat ez mostanában?

Miért divat ez mostanában?

Figyelt kérdés
A legtöbb nő ismerősöm úgy ment férjhez, h. véletlenül lett terhes, vagyis felcsináltatta magát. Bár nagyon sokan csak élettársi viszonyban élnek. A 20as éveimben járok, de nekem soha nem volt az életben a rögeszmém a férfifogás. 18 éves koromban egyetemre jártam, mellette sokat jártam szórakozni és a hobbimnak éltem. Van munkám és sok fiú és férfi és megbecsüléssel, ill tisztelettel néz rám. Nagyon sok barátnőm ugyanúgy továbbment tanulni és élte mki a maga életét, de senki nem vetemedett, arra, h. úgy fogjon férfit, hogy véletlenül lesz terhes. És az ilyen nők tőrnek olyanok felett pálcát, mint a többi hozzám hasonló barátnőm és én. Szerintem gáz, h. sok ilyen nő van. Az ilyen nőnek nincsen hobbija, csak az h. mindig a férfin lóg. Megveti azokat a nőket az efféle, akinek önálló gondolkodása és elképzelése van az életről. Sokan még az igényes dolgok felkutatására is sajnálják az időt, mert addig is nem a férfin lóghat - szó szerint. Az ilyen semmilyen nő szólt le pl. vmelyik nap, mert 28 éves léttemre még mindig gyermeki rajongással imádom a Depeche Mode-ot és annak a Martin Gore-át, ill hangját és egyéniségét.
2010. okt. 21. 21:23
 81/92 anonim ***** válasza:
95%
Te, figyu, döntsd már el, hogy hány éves vagy, 35 vagy 26! Azt hiszed, nem tűnik fel? :)))))
2010. okt. 28. 21:07
 82/92 anonim ***** válasza:
87%
13%-os! Látom szövegértelmezési problémáid vannak, vagy csak szimplán olvasni nem tudsz? NEM azt írtam, hogy fel kell hagyni a korábbi életünkkel, hanem azt, hogy esetleg kicsit viszább venni, 1-1 alkalmat kihagyni, hogy többet lehessenek együtt. Úgy írtam, hogy normálisan űzött hobbi...nem abbahagyott hobbi. Arra nem megy rá egy kapcsolat, ill több is, hogy az ember néha eljár ide-oda, nem csak a párjával van. Pff..és még te oltottál le korábban, hogy nem értem amit olvasok. De mit is várok tőled, lassan azt sem tudod hány éves vagy!
2010. okt. 28. 22:07
 83/92 anonim ***** válasza:
86%

Már nem 13%-os,már csak 10%....haha

De a nyakamat rá,hogy a kérdezőt tisztelhetjük a személyében.Beteg vagy,félelmetesen elmebeteg.De még jó,hogy néha kicsit leültet az internet,nem az utcán garázdálkodsz.

2010. okt. 29. 11:14
 84/92 anonim ***** válasza:
91%

Persze, hogy a kérdező. Hacsak nem találta meg az oldal összes 13 (majd 10) százalékos válaszolója hirtelen a kérdést az "Egyéb kérdések" kábé ötödik oldalán.

Kár, hogy a fő kérdésre azóta sem kaptunk választ: a férfi nem tudta, hogy a védekezés nélküli szexből gyerek lehet? Nagyon várom már!

2010. okt. 29. 11:20
 85/92 anonim ***** válasza:
93%

Jajjj ez már nagyon vicces! :))))))

Hogy lehetsz ennyire szánalmas?

Megszólalhatnár már végre úgy is mint kérdező, és elmagyarázhatnád már tényleg, hogy a pasi mért olyan ártatlan? Főleg, hogy elmondásod szerint a csaj már előtte hangoztatta, hogyha életlenül terhes lesz, akkor megtartja? Nem gondolta szegény naiv ember, hogyha nem védekezik, akkor ez bekövetkezhet? Az eleje óta erre vagyunk kíváncsiak, nem a gyermeki lélek rejtelmeire.

2010. okt. 29. 13:51
 86/92 anonim ***** válasza:
0%

Az biztos, hogy ti nem a földön, hanem a Marson éltek. Jó, hogy ezzel vagytok lefoglalva egész nap. Még szerencse, hogy olyanokkal, mint ti nem futottam össze a valós életben. Elég szomorú azt látni, hogy az ilyen nők alá adtok lovat. A férfi is biztos hibás, de az olyan rászülős még inkább. Ráakaszkodik egy férfira azzal, hogy neki gyereke lesz. Ez a legszomorúbb. És az a legszomorúbb a gyerekre nézve, hogy az ilyen nők a férfiakat így kényszerítik házasságra és élettársi viszonyra. Majd aztán csodálkozik, hogy a férfi ki nem állja őt. És a férfi nem ártatlan persze, hiszen kettőn áll a vásár, de a nő, akkor is hibásabb ennyi.

A százalékot hangoztató lány egyáltalán nem érdekel. Akkor is így van ha tetszik, ha nem ez egy szomorú és egyre gyakori jelenség.

Ja és még megjegyzésnek csak annyit, hogy azért, mert valakinek ilyen jellegű a párkapcsolata azért nem kell a rossz párkapcsolatban élő nőnek rávetíteni egy külsősre a saját dolgait, főleg úgy, hogy lealáz és beszól másoknak. Szerintem az ilyen személyiségnél valami baj van. De éljen boldogul. Bár, ha nekem magyarázna egy ilyen szépen eligazítanám.

35

Ennyi tényleg a továbbiakban nem igen szólok ehhez a kérdéshez.

2010. okt. 29. 15:57
 87/92 anonim ***** válasza:
0%
11:14-es Ne haragudjál, de miért látol fel. Egy normális ember rendesen kiakad az olyan jelenségen, ami nem rend. Nem az, hogy még felmagasztalja. Szégyen az ilyen. Soha nem tudnék másokat bántani, mert nekem éppen nekem bajon vagy így szerzett 'családdal'. Szánalomra se méltó, inkább lenézendő az ilyen kifelé szurka- piszkáló nő. Valószínű az olyan nők szemét szúrja más jókedve. :P, :S
2010. okt. 29. 18:24
 88/92 anonim ***** válasza:
100%

Jaj te nagyon sötét vagy. És amúgy is azt írtad búcsúzoul, hogy már nemigen fogsz hozzászólni a témához, de úgy látszik nem bírod ki. Minél többet írsz, annál jobban látszik, mennyire ostoba, érthetetlen vagy!

Senki nem magasztalta fel az ilyen nőket,csak te túl szélsőséges vagy, nem ismered a középutat. Attól még hogy nem ítélkeztem felettük, még nem is magasztaltam fel, és a többiek sem. De ezt leírtam már 20-szor, többször már nincs kedvem, szerintem 21-jére sem sikerül megértened. Inkább olvasd vissza, hátha..de én már nem reménykedem, hogy valaha is belátod, hogy nekünk mi is volt a bajunk. Létezik a jelenség. Na és? Most mit csináljunk? Beszéljük ki? Ócsároljuk le őket, és attól nekünk most huu de jó lesz? Hát ha neked ettől jó lesz, akkor egészségedre!

2010. okt. 29. 18:57
 89/92 anonim ***** válasza:
Akár szomorú dolog, akár nem, nem fogod megváltani a világot azza, hogy itt hangoztatod, meg kicsámcsogod a témát. És szerintem nem csak nekünk van időn itt lógni, te is folyton itt vagy, és kommentelsz.
2010. okt. 29. 19:12
 90/92 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy írod kedves utolsó nem lehet megváltoztatni az ilyen jelenségeket. (rászülés és akiknek az ilyenből párkapcsolati problémája van az kifelé vetíti olyanokra, akinek semmi köze a dolgaihoz) Megoldás éljen otthon 4 fal között családi életet és ne másoknak szóljon be, ha a saját problémáját sem tudja megoldani.
2010. nov. 1. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!