Miért divat mostanában, hogy mindenki versenyzik a másik anya gyermekével?
Figyelt kérdés
Tökéletes anyatípusok miért gondolják, ha a más gyermeke máshogy fejlődik az biztos az anya hibája? Miért kell a anyákat bestresszelni, hogy baj van a babájával, ha 3hósan nem forog vagy 5 hósan nem kúszik?2010. júl. 2. 13:44
1/15 anonim válasza:
Jaj hogy mennyi sok hasonló kérdés volt csak az elmúlt hónapokban.... :) Én is írtam egyet ha jól emlékszem :) Mert az emberekben benne van a versenyszellem és a nagyravágyás. Mert néhány anyuka okosabbnak akar látszani a többinél és azt akarja hogy az ő babájára csodagyerekként tekintsenek....
2/15 anonim válasza:
Ez igaz mert sok anyukába benne van a versenyszellem.
Én már odáig jutottam, hogy le sem szeretek menni a játszótérre a többi anyukához mert ha lemegyünk egyből az a téma, hogy" nem megy még a kislányod?az enyém már ennyi idősen ment,jaj de kis lusta baba vagy:("
11 hónapos a kislányom és még nem állt fel se, emiatt pedig kapom a beszólásokat rendesen.
3/15 anonim válasza:
4/15 anonim válasza:
előző
Én mondjuk nagyívben lesz@rom az anyukákat, ha kérdezenek felek, de ennyi.
Nem tárgyalom ki az életünket a játszótéren.
5/15 anonim válasza:
plusz mert rettenetes felületes a világ. mindenki csak a külsőségeknek akar megfeleni.tökéletes férj, tökéletes, gyerek stb.. és az ilyen anyákat nem is a gyerek érdekli hanem a teljestítmény, meg hogy elmondhassák hogy igen bezzeg az ő gyerekük ilyen meg olyan..
6/15 anonim válasza:
13:50-es vagyok, én sem tárgyalom ki a magánéletem,, de ha lemegyünk és a kislányom a babakocsiba ül egyből jön a szöveg vedd már ki hagy szaladjon, olyankor hintázunk egyet és viszem is sétálni.
7/15 A kérdező kommentje:
Annyi szánalmas ember van! Sajnálom azokat akiket a babájukban csak a dicsekedést tudják élvezni!
2010. júl. 2. 14:02
8/15 A kérdező kommentje:
Halljátok csajok, ne legyen vita,mert valaki már jelentette, hogy provokatív a kérdés! Sajnálom,hogy megkérdeztem, de tényleg érdekel miért nézik le azok az anyukák más gyerekét akik nem könyv szerint fejlődnek!
2010. júl. 2. 14:04
9/15 anonim válasza:
Mert unalmas az életük, a férjük szarik rájuk és ez az egyetlen szánalmas szórakozásuk van, hogy egész nap a játszótéren meresztik a hátsójukat és pofáznak.
10/15 anonim válasza:
sokszor a "tökéletes" külső, felszín alatt egyáltalán nem annyira tökéletes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!