Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért divat ez mostanában?

Miért divat ez mostanában?

Figyelt kérdés
A legtöbb nő ismerősöm úgy ment férjhez, h. véletlenül lett terhes, vagyis felcsináltatta magát. Bár nagyon sokan csak élettársi viszonyban élnek. A 20as éveimben járok, de nekem soha nem volt az életben a rögeszmém a férfifogás. 18 éves koromban egyetemre jártam, mellette sokat jártam szórakozni és a hobbimnak éltem. Van munkám és sok fiú és férfi és megbecsüléssel, ill tisztelettel néz rám. Nagyon sok barátnőm ugyanúgy továbbment tanulni és élte mki a maga életét, de senki nem vetemedett, arra, h. úgy fogjon férfit, hogy véletlenül lesz terhes. És az ilyen nők tőrnek olyanok felett pálcát, mint a többi hozzám hasonló barátnőm és én. Szerintem gáz, h. sok ilyen nő van. Az ilyen nőnek nincsen hobbija, csak az h. mindig a férfin lóg. Megveti azokat a nőket az efféle, akinek önálló gondolkodása és elképzelése van az életről. Sokan még az igényes dolgok felkutatására is sajnálják az időt, mert addig is nem a férfin lóghat - szó szerint. Az ilyen semmilyen nő szólt le pl. vmelyik nap, mert 28 éves léttemre még mindig gyermeki rajongással imádom a Depeche Mode-ot és annak a Martin Gore-át, ill hangját és egyéniségét.
2010. okt. 21. 21:23
 21/92 A kérdező kommentje:
Igen véletlenül lett a gyerek. De engem az idegesít, h. kimenne meló után az ember hvén szórakozni és aktívan pihenni, erre a nő, nők ezt teszik kint. Duzzogva, durcázva. és mostanában egyre gyakrabban minket is kívülállókat piszkálva és tiporva.
2010. okt. 22. 12:14
 22/92 anonim ***** válasza:
89%
Majd ha neked lesz gyereked,esetleg több,és a pasid meló után rohan a hobbijának hódolni,közben letojja a gyerekeit,és téged,na majd akkor pampogjál!Te eltűrnéd???Ha akarták-ha nem a gyerek már ott van,igenis a pasi haza felé ballagjon munka után ne játszogatni!
2010. okt. 22. 12:47
 23/92 anonim ***** válasza:
89%
Ez így van, ahogy előttem írták. Neked nincs felelősséged senkiért, azt csinálsz amit akarsz, akkor amikor akarod. Viszont az a nő, aki a gyereket neveli, ezt nem teheti meg, otthon van, a kimozdulás neki azt jelenti, hogy elmegy a gyerekkel sétálni, és bevásárolni. A párja meg elmegy szórakozni...Igenis az a dolga, hogy menjen szépen haza, és játszon a gyerekeivel, foglalkozzon a feleségével/párjával. Nem azt mondom, hogy semmi szórakozás nem jár, csak mert gyerek van, de nem olyan sűrűn, és nem akkor amikor csak kedvünk tartja. Nem tudom, neked hogy esne, hogy te otthon főzől, takarítasz, gyereket nevelsz, a párodat meg nem látod, mert ő vagy dolgozik, vagy szórakozik valahol. A gyereknek apja is van, ha becsúszott is, akkor is kellett a férfi hozzájárulása is, akármit ágál, hogy ő nem akarta, de mostmár van, és ehhez kell igazodnia.
2010. okt. 22. 13:33
 24/92 anonim ***** válasza:
93%

Az "ilyen" emberek akasztják fel magukat 45 évesen, mert ott lesz a karrierjük, de azon kívül semmi/senki nincs nekik! Ott leszel majd, és minden barátnőd házas és többgyermekes szülő lesz! Olvasgathatsz, kutatgathatsz, bulizhatsz egymagad, vagy a náladnál 15 évvel fiatalabbakkal!

Mielőtt lenézel, biológus leszek hivatalosan is a tavasszal (mert nálad ez a mérce!), a párommal friss házasok vagyunk (1 hónap :)), 6 éve vagyunk együtt.

Mindem álmunk egy baba, de sajnos az anyagiak miatt még nem tehetjük meg, hogy vállalunk! Így sajnos nem vagyok kopetens, mert egyáltalán nem értelek meg.

22/L

2010. okt. 22. 13:35
 25/92 anonim ***** válasza:
95%

"gyermeki rajongással imádom a Depeche Mode-ot és annak a Martin Gore-át, ill hangját és egyéniségét."

Ki vagy te, a Kelemen Anna?

Egyébként meg mit értesz az alatt, hogy "igényes dolgok felkutatása"? Mert tudod mi olyan igénytelenek és buták vagyunk hogy nem értjük.

2010. okt. 22. 13:49
 26/92 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Azt hiszem, Neked fogalomzavarod van. Gyermeki lelkű az, aki rá tud csodálkozni az élet dolgaira, elnézi hosszasan a szivárványt, nem húzza fel magát mindenen, örül az élet apró dolgainak, ilyenek. Ez nem zárja ki az érettséget és a felelősségtudatot Aki a Te korodban még gyereknek tartja magát, ilyen fekete-fehér a gondolkodásmódja, és ódzkodik bármifajta felelősségtől, azt úgy hívják, hogy infantilis. Az nem dicsőség. Az pedig, aki mindenkit lenéz, aki máshogy éli az életet, mint ő, aki szerint nem normális, ha egy családapa már nem a hobbijának él, és egyáltalán, aki mindenkiről alapból a legrosszabbat feltételezi, az ócska, gonosz felnőtt, a legrosszabbik fajtából.

Ahogy elnézem, itt senki nem ért veled egyet. Talán el kéne gondolkodnod. Persze, úgy is dönthetsz, hogy egyedül Te tudod a frankót, mindenki más életéről is, és mi vagyunk a szűklátókörűek, amiért nem állunk le veled számunkra ismeretlen embereket ócsárolni.

2010. okt. 22. 14:37
 27/92 anonim ***** válasza:
95%
Gyerekek, nagy az Isten állatkertje, csak kár hogy nyitva maradt az ajtaja. Bár ilyen bolondok nélkül uncsi lenne ez az abszolút felnőtt élet. 13 évesen én is rajongtam egy zenekarért, és egy sztárért, de azóta felnőttem. 23 évesen családanya vagyok diplomával (bár én nem ebben mérem az embert, mert mint látszik észt nem osztanak vele). Majd ha 40 évesen kórháztól kórházig jársz, és beleőrülsz, hogy nem lett gyereked, majd akkor ítélkezz. Az ilyenekből marad besavanyodott vénlány, csak ezt akkor sem ismerik be, mert más világon élnek, mint a normális emberek, és azt hiszik az a jó amit ők csinálnak.
2010. okt. 22. 14:49
 28/92 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, hol vagy? Sokan kíváncsiak vagyunk a további életbölcsességekre! :)))
2010. okt. 22. 14:59
 29/92 anonim ***** válasza:
94%

Méghogy nem vagy korlátolt gondolkodásu! Hisz te csak azt látod, hogy azok a nők zavarják a szórakozásod, és a pasijaikat is akadályozzák, hogy üzzék a hobbijukat, mert ők felcsináltatták magukat. Nem csináltatták fel magukat, a pasi éppúgy hibás azért, hogy becsúszott, és ha már felvállalták, hogy megtartják, és nevelni fogják, akkor igenis a pasika is vegye ki belőle a részét, tök mindegy, hogy akarta vagy sem, ha felvállalta, akkor az a feladata, hogy törödjön a gyerekével, a családjával. Abba nem tudsz belegondolni, hogy azok a nők milyen helyzetben vannak, hogy nekik az hogy esik, hogy a párjuk más nőkkel repülgetnek. Lehet hogy neked ez felesleges féltékenykedésnek tűnik, de azért meg lehet érteni őket is, szerintem neked is szúrná a szemed, ha a pasid ahelyett hogy veled/veletek lenne a szabadidejében, más nőkkel szórakozik. Lehet, hogy néha el is vetik a súlykot, de egy kicsit gondoljál már bele, egész nap otthon van a 4 fal között, ellátja a háztartást, a babát, a párja meg nem megy haza, mert neki van jobb dolga is? A frászt. Munka után szépen kotorjon haza a kis családjához, az a dolga. Persze hogy kissé fusztráltak szegény nők.

A gyermeki lélekről meg annyit, hogy attól még lehetnél érettebb gondolkodású, és azért 28 évesen ne érezd már gyereknek magad, nincs összefüggésben a kettő.

2010. okt. 22. 16:12
 30/92 A kérdező kommentje:
Hol vagyok? Egész nap dolgoztam. Mellesleg nem vagyok egyedül van párom. És ő az én hatásomra kezdett el repülni. A másik dolog nem hiszem, h. a kettő kizárná egymást a gyermeki üdeség lelkileg és a felelősség érzés. A csőlátású az fent írt nők és az aki úgy, hiszi, h. pl. a férfinak csak az a dolga, h. az ilyen nők mellett strázsáljon. Van pl. olyan fiú is, akinek tünemény a párja, mert a lány és fiú is repült és csodaszép szerelem kezdődött közöttük majd házasok lettek és gyerekeik is lett és van, hogy kint vannak ők is velünk és együtt nosztalgiázunk. Mellesleg olyan kivülálló nők is vannak, akik olyan repülős srácok párjai, hogycsak na. Nem hisztérikák és egyik. Annak idején Édesapám is minden szabad idejét fiatalon a reptéren töltötte. Anyum soha nem szabályozta és vetette a szemére a hobbiját. Ugyanis ez egy teljes embert kívánó életforma, amit csapatban lehet űzni. Mikor kicsi voltam Apum mindig vitt magával és én is ott ragadtam vele. Anyum mindig talált magának más elfoglaltságot itthon soha nem volt ebből veszekedés. És azokat is szánalmasnak tartom, akik leszabályozzák a férjet, v. férfit, h. csak otthon lehet szabad idejébe. Nekem nagyon sok ismerősöm van, akinek pl. családja van és a fiú, férfi repül és a nők soha nem vetik a szemükre ezt. Bár, akik azt teszik már leírtam.
2010. okt. 22. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!