Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért divat ez mostanában?

Miért divat ez mostanában?

Figyelt kérdés
A legtöbb nő ismerősöm úgy ment férjhez, h. véletlenül lett terhes, vagyis felcsináltatta magát. Bár nagyon sokan csak élettársi viszonyban élnek. A 20as éveimben járok, de nekem soha nem volt az életben a rögeszmém a férfifogás. 18 éves koromban egyetemre jártam, mellette sokat jártam szórakozni és a hobbimnak éltem. Van munkám és sok fiú és férfi és megbecsüléssel, ill tisztelettel néz rám. Nagyon sok barátnőm ugyanúgy továbbment tanulni és élte mki a maga életét, de senki nem vetemedett, arra, h. úgy fogjon férfit, hogy véletlenül lesz terhes. És az ilyen nők tőrnek olyanok felett pálcát, mint a többi hozzám hasonló barátnőm és én. Szerintem gáz, h. sok ilyen nő van. Az ilyen nőnek nincsen hobbija, csak az h. mindig a férfin lóg. Megveti azokat a nőket az efféle, akinek önálló gondolkodása és elképzelése van az életről. Sokan még az igényes dolgok felkutatására is sajnálják az időt, mert addig is nem a férfin lóghat - szó szerint. Az ilyen semmilyen nő szólt le pl. vmelyik nap, mert 28 éves léttemre még mindig gyermeki rajongással imádom a Depeche Mode-ot és annak a Martin Gore-át, ill hangját és egyéniségét.
2010. okt. 21. 21:23
 31/92 A kérdező kommentje:
Ja nem férfiakkal szoktam együtt repülgetni. 15 éves koromtól egyedül repülök 20 éves koromtól pedig fehér gépekkel, amivel távokat lehet repülni és egy üléses. Ahhoz pedig kell a többség, h. ki tudjunk pakolni és el tudjunk kezdeni repülni. Komoly előírásoknak megfelelve és nyugodt körülmények között és nem fesztiválok közepedte, amit egyes nők leművelnek és nem oda valóak. Komoly pénzeket fizetünk, h. ezt a sportot űzhessük, így jogos az a kérés, h. mindez fesztivál mentesen, nyugodt körülmények közt folyjon.
2010. okt. 22. 18:33
 32/92 A kérdező kommentje:
A férfi fogási mánián túl más érték is van. Pl. közösséghez tartozni, megünnepelni fontos dolgokat pl., 03.15., 10.23. Nemcsak a mi kis világunkban kell élni, hanem megélni a társadalmi dolgokat és a közösségi dolgokat kis és nagy szinten is.
2010. okt. 22. 18:38
 33/92 A kérdező kommentje:
14:49 Nem vagyok egyedül és soha sem voltam. Van párom. Gratulálok az életedhez. :D Örülök, h. tökéletes vagy. Az ilyen abszolút felnőttek miatt sokáig azt hittem, h. velem van a baj, míg olyanokkal nem találkoztam mint én. Nagyon sok ember van hozzám hasonló gondolkodású szerencsére. Nemcsak neked lehet értékrended. Az indító gondolataim, vagyis, amiről írtam meglévő jelenség sajnos, de nem ésszerű az értékrendemnek és sok más embernek sem, akiknek erről meséltem.
2010. okt. 22. 18:50
 34/92 A kérdező kommentje:
Ja és a Martin Gore-ról csak annyit, h. hallgasd meg mikor énekel. Mintha a egy földre szállt angyal énekelne. Kelemen Anna? Csak ez jut eszedbe róla. Volt szerencsém találkozni vele Londonban és nagyon kedves volt. Egyébként világsztár léttére nagyon egyszerű és kedves. Nagyon nagy tehetség, dalszövegíró, énekes és ember talpig ember. http://www.youtube.com/watch?v=QtdB2p1r8r4, <-- Gyönyörű dal és a szövege hangja is szép. :D , http://www.youtube.com/watch?v=_ajRrTGYdZA
2010. okt. 22. 18:55
 35/92 anonim ***** válasza:
96%
Azért ne legyél már elszállva( :) ) magadtól mert repülsz, és??? ezért már überkirályfasza csajnak tartod magad ahogy olvasom... egyébként nem egy ejtőernyős ismerősöm van, nem ennyire arcosok, pl. soha nem jönnek ezzel elő, hogy na megvan az 1000.ik ugrásom én több vagyok nálad, mert te csak gyereket nevelsz..
2010. okt. 22. 19:13
 36/92 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy csak a nőkkel van ott a baj. A pasiknak kéne rendezniük a magánéletüket, mert ez az egész balhézás amiatt van. Ha rendesen törődnének a családjukkal, akkor a nők sem járnának ki, és nem zavarognának. Úgyhogy nem a nőket kellene hibáztatni, hanem a pasikat is, hogy odaengedik a nőjüket, mikor tudják, hogy csak zavarnak.
2010. okt. 22. 19:15
 37/92 A kérdező kommentje:
Ne fordítsd ki a szavaimat. Nem nézem le a kétkezi munkást. Anno ha kell én is végzek kétkezi munkát. A szüleim mindig ráfogtak a kétkezi munkára és nem szégyellem az efféle dolgokat. Ha kell jártam a szőlőbe is. Nem nézem le a munkás embert és másokat sem. De az olyan nő ne aggítáljon, mert neki olyanja van éppen.
2010. okt. 22. 19:17
 38/92 A kérdező kommentje:

Érték pl. számomra, amit mutat a Másfélmillió lépés Mo.-on, És megint másfélmillió lépés Mo.-on, ill a Kerekek és lépések. Számomra fontosak ezek az értékek és a mai nap is. http://www.youtube.com/watch?v=x94tpIVoJJ8

Nagyon szeretek valakihez tartozni. Nemcsak családi szinten, hanem pl. klubi szinten, ill. nemzeti szinten is.

2010. okt. 22. 19:21
 39/92 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon a fejedbe vésted ezt, hogy nekik férfifogásmániájuk van. Ne hajtogasd már ezt folyton, hisz az igazi háttért nem ismered, csak azt látod, hogy ott féltékenykednek. De fogd már fel végre, hogy nem biztos, hogy erről van szó!!! Azért mert te csak ennyit látsz belőlük, nem biztos, hogy csak ez érdeklik őket. Meg azért lásd be, hogy kisgyerekkel azért korlátozottabb a kimozdulási, társasági életük. Tudom, ebbe nehéz belegondolnod, mert te üzöd a hobbijaidat, és marhajól elvagy, de egy kisgyermekes anya nem tehet meg mindent. De úgy is hiába mondunk bármit is, te vagy a megtestesült tökély.
2010. okt. 22. 19:24
 40/92 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tökély. A srác mesélte mkinek, h. a csaj mit tett. Ennek a nőnek már volt férje, de elváltak félév után, mert a férfit mindig szekálta és folyamatosan rátelepedett. A mostani sráccal a munkahelyén jött össze és a csaj hangoztatta, ha véletlenül terhes lesz ő akkor is meghagyja a gyerekét. A fiú nem akart még gyereket ez köztudott volt, de ennek ellenére rávarrta magát a srácra, mert egyedül nem tudna megélni. Amikor a nő is kint van csak az ordibálás megy mindig. Ez gáz és nem lehet magyarázni. Ennyi.
2010. okt. 22. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!