Miért divat ez mostanában?
Azért félreértés ne essék, nem pártolom azt, hogy a férjük/párjuk beegyezése nélkül valami taktika által összehozzanak gyereket. Voltak itt gyakorin olyan kérdések, hogy a pasi tudta nélkül abbahagyták a tabit, meg megszakításos védekezés után magukba akarták kencézni a cuccot, hogy véletlennek állítsák be, és az ilyen nőknek én is beszóltam, hogy ezt azért nem kéne, bár ez sem a férfifogásra irányult, hanem hogy babát akartak. De az általánosítást, hogy a babák azért csúsznak be, mert a férfit akarják magukhoz láncolni, mert őérte remegnek, ezt így ilyen formában nem fogadom el. Mert a véletlen terhességek többsége nem ilyen furmányosságok miatt, hanem mindkét fél nem kellő odafeigyelése miatt jönnek létre. A férfi éppúgy hibás benne.
Lehet, hogy az általad emltett nők is ilyen álnokak, de én nem fogom így "látatlanba" elítélni őket, mert nem az érintettek írták ezt ide, hanem te, egy közvetítő, aki nem biztos, hogy teljesen úgy továbbítja ide a dolgokat, ahogy azok valóban történtek.
Részemről ez így fer, és neked sem kéne itt kibeszélned őket, nem tudom ez hogy fér bele a "friss üdeség" önképedbe.
"Számomra az olyan jelenség az ocsmány, aki abszolút felnőttként leszólja az olyan nőket, aki gyermeki rácsodálkozással él meg minden dolgot."
Fogd már fel, (bár lehet, hogy az egyoldalú gondolkodással nehéz, de azért próbáld meg)hogy nem azért szólunk le, mert "gyermeki rácsodálkozással élsz meg minden dolgot", hanem mert ebben a kérdésben nem értünk veled egyet. Nem tetszik, hogy beleütöd más magánéletébe az orrod, hogy idegen embereket kibeszélsz, és a gyermeki ártatlanság, rácsodálkozás álarca mögé bújsz, mindent avval magyarázol meg. A kérdéseinkre nem válaszolsz, neeem, azt minek? Csak ismételgeted folyton a friss üdeséged, a gyermeki csodálkozó világodat, de mégegyszer elmondom, többször nem, hogy nem emiatt van veled bajunk, nem emiatt alakult ki az ellentét!
09:17-től válaszoló vagyok.
Szerintem nem érted, akkor sem, miről írt a kérdést indító. Részemről a témát itt lezártam. Ennyi.
Kedves utolsó, szerintem nem teregette ki másnak a dolgát. Általánosságban írt erről a jelenségről. Velem is megtörtént hasonló sajnos. Mellesleg a korotokat kiírhatnátok.
De igen, értem, hogy mit akart a kérdező, de ha mégsem minden tiszta, az is annak köszönhető, hogy a hozzászólásaiban elveszik a lényeg, mert mindig belekeveri a gyermeki lelkét, arról tart kiselőadást, pedig annak nem sok köze van a témához, a becsúszott gyerekek galád nők köréhez.
Úgy látom nem sikerült figyelmesen végigolvasnod a kommentjeit, mert az elején ugyan általánosságban írt (túl általánosan), aztán egyre jobban kitért a részletekre, leírta az ismerősei helyzetét, hogy ott lakik a nő, mert nem tudná egyedül eltartani, meg stb. És ez nekem már kicsit sem általános.
Úgyhogy hagyjuk már, hogy ki mit nem értett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!