Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért divat ez mostanában?

Miért divat ez mostanában?

Figyelt kérdés
A legtöbb nő ismerősöm úgy ment férjhez, h. véletlenül lett terhes, vagyis felcsináltatta magát. Bár nagyon sokan csak élettársi viszonyban élnek. A 20as éveimben járok, de nekem soha nem volt az életben a rögeszmém a férfifogás. 18 éves koromban egyetemre jártam, mellette sokat jártam szórakozni és a hobbimnak éltem. Van munkám és sok fiú és férfi és megbecsüléssel, ill tisztelettel néz rám. Nagyon sok barátnőm ugyanúgy továbbment tanulni és élte mki a maga életét, de senki nem vetemedett, arra, h. úgy fogjon férfit, hogy véletlenül lesz terhes. És az ilyen nők tőrnek olyanok felett pálcát, mint a többi hozzám hasonló barátnőm és én. Szerintem gáz, h. sok ilyen nő van. Az ilyen nőnek nincsen hobbija, csak az h. mindig a férfin lóg. Megveti azokat a nőket az efféle, akinek önálló gondolkodása és elképzelése van az életről. Sokan még az igényes dolgok felkutatására is sajnálják az időt, mert addig is nem a férfin lóghat - szó szerint. Az ilyen semmilyen nő szólt le pl. vmelyik nap, mert 28 éves léttemre még mindig gyermeki rajongással imádom a Depeche Mode-ot és annak a Martin Gore-át, ill hangját és egyéniségét.
2010. okt. 21. 21:23
 61/92 anonim ***** válasza:
94%
Én is éppen úgy látom a kérdezőben a gyereket, ahogy előttem leírták:) Szerintem egyszerűen irigy, irigy a családos emberekre, akárhogy is nézzük ez csípi a szemét, de ilyen felfogással anyám senki nem marad melletted, nem hogy még gyereket akarjon tőled...
2010. okt. 25. 13:34
 62/92 anonim ***** válasza:
95%

Azért félreértés ne essék, nem pártolom azt, hogy a férjük/párjuk beegyezése nélkül valami taktika által összehozzanak gyereket. Voltak itt gyakorin olyan kérdések, hogy a pasi tudta nélkül abbahagyták a tabit, meg megszakításos védekezés után magukba akarták kencézni a cuccot, hogy véletlennek állítsák be, és az ilyen nőknek én is beszóltam, hogy ezt azért nem kéne, bár ez sem a férfifogásra irányult, hanem hogy babát akartak. De az általánosítást, hogy a babák azért csúsznak be, mert a férfit akarják magukhoz láncolni, mert őérte remegnek, ezt így ilyen formában nem fogadom el. Mert a véletlen terhességek többsége nem ilyen furmányosságok miatt, hanem mindkét fél nem kellő odafeigyelése miatt jönnek létre. A férfi éppúgy hibás benne.

Lehet, hogy az általad emltett nők is ilyen álnokak, de én nem fogom így "látatlanba" elítélni őket, mert nem az érintettek írták ezt ide, hanem te, egy közvetítő, aki nem biztos, hogy teljesen úgy továbbítja ide a dolgokat, ahogy azok valóban történtek.

Részemről ez így fer, és neked sem kéne itt kibeszélned őket, nem tudom ez hogy fér bele a "friss üdeség" önképedbe.

2010. okt. 25. 13:39
 63/92 anonim ***** válasza:
97%

"Számomra az olyan jelenség az ocsmány, aki abszolút felnőttként leszólja az olyan nőket, aki gyermeki rácsodálkozással él meg minden dolgot."

Fogd már fel, (bár lehet, hogy az egyoldalú gondolkodással nehéz, de azért próbáld meg)hogy nem azért szólunk le, mert "gyermeki rácsodálkozással élsz meg minden dolgot", hanem mert ebben a kérdésben nem értünk veled egyet. Nem tetszik, hogy beleütöd más magánéletébe az orrod, hogy idegen embereket kibeszélsz, és a gyermeki ártatlanság, rácsodálkozás álarca mögé bújsz, mindent avval magyarázol meg. A kérdéseinkre nem válaszolsz, neeem, azt minek? Csak ismételgeted folyton a friss üdeséged, a gyermeki csodálkozó világodat, de mégegyszer elmondom, többször nem, hogy nem emiatt van veled bajunk, nem emiatt alakult ki az ellentét!

2010. okt. 25. 15:25
 64/92 anonim ***** válasza:
0%
Több nap óta figyelemmel kísértem ezt a témát. A kérdező leírta, hogy ő 28 éves. Ti hány évesek vagytok? Szerintem vannak korán és későn érő tipusú emberek. A kérdező gondolata menete szerintem elég világos és azt akarta írni, hogy a vannak ilyenféle nők is. Szerintem ti vagytok az irigyek. :S
2010. okt. 27. 09:17
 65/92 anonim ***** válasza:
0%
Elnézést utolsó voltam. A legfelső kérdésben írja valaki, hogy talán irigy a családosokra. A fent leírt dolgok alapján a kérdezőnek nincsen efféle dolgokra irigynek lennie. Magamról csak annyit, hogy 30 feletti nő vagyok. Kamaszkorom óta lövészetre jártam és szép eredményeket értem el. Egy klubban sportoltam én is sok fiú között és megértem azt, amiről a kérdező beszél, ill. ki van akadva. Nekem is volt olyan, hogy éppen versenyre készületem hétvégenként és az ott sportoló fiúk olyan beállítottságú nőjei, akik hajlamosak voltak a féltékenykedésre mindig hisztiztek és ezáltal rontották a teljesítményemet. 35 éves vagyok nemrég lettem anya. Sok olyan embertől megkaptam már a 20as éveim elején, hogy mikor lesz már gyerekem. Bár a 20as éveim elején éppen tanultam és utána életem az életemet. Amikor a 20 éveim elején jártam sok olyan gimnáziumi osztálytársam volt, aki férjez ment ill. élettársi kapcsolatban élt és mára már elváltak külön utakon járnak. Nem kell foglalkozni az ilyen nőkkel. Sok sikert a sportban és az életben.
2010. okt. 27. 09:32
 66/92 anonim ***** válasza:
0%
Szakirodalom ezzel a kapcsolatban. Jávorkai Judit Lájfsztori Megkésett okoskodások a pasikról és a kapcsolatokról [link]
2010. okt. 27. 09:40
 67/92 anonim ***** válasza:
95%
Nem hinném, hogy irigyek lennénk, én legalábbis nem vagyok. Mégis mire legyek? Hogy repül? Vagy hogy friss üdeség? Igen, világos volt, hogy mit akart, de nem értem mi haszna? Most itt ócsároljuk le az "ilyen" nőket, és akkor jó lesz nekünk? Tudomásul kell venni, hogy olyanok is vannak, és kész. És azért ne álltsuk már be a férfiakat áldozatként, mert azért az nem csak úgy van.
2010. okt. 27. 10:58
 68/92 anonim ***** válasza:
94%
Egy válaszoló kivételével senkinek nem az volt a baja a kérdezővel, hogy nincs gyereke. Hanem az, hogy általánosít, mások magánéletét kiteregeti az internetre, és amikor látja, hogy erre itt senki nem vevő, elkezd hisztizni, hogy lenézzük a gyermeki üdesége miatt. Nem fogta fel, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, és idegen emberek ócsárlásában semmi, de semmi üde nincs.
2010. okt. 27. 11:45
 69/92 anonim ***** válasza:
10%

09:17-től válaszoló vagyok.

Szerintem nem érted, akkor sem, miről írt a kérdést indító. Részemről a témát itt lezártam. Ennyi.

Kedves utolsó, szerintem nem teregette ki másnak a dolgát. Általánosságban írt erről a jelenségről. Velem is megtörtént hasonló sajnos. Mellesleg a korotokat kiírhatnátok.

2010. okt. 27. 13:30
 70/92 anonim ***** válasza:
92%

De igen, értem, hogy mit akart a kérdező, de ha mégsem minden tiszta, az is annak köszönhető, hogy a hozzászólásaiban elveszik a lényeg, mert mindig belekeveri a gyermeki lelkét, arról tart kiselőadást, pedig annak nem sok köze van a témához, a becsúszott gyerekek galád nők köréhez.

Úgy látom nem sikerült figyelmesen végigolvasnod a kommentjeit, mert az elején ugyan általánosságban írt (túl általánosan), aztán egyre jobban kitért a részletekre, leírta az ismerősei helyzetét, hogy ott lakik a nő, mert nem tudná egyedül eltartani, meg stb. És ez nekem már kicsit sem általános.

Úgyhogy hagyjuk már, hogy ki mit nem értett meg.

2010. okt. 27. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!