Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért divat ez mostanában?

Miért divat ez mostanában?

Figyelt kérdés
A legtöbb nő ismerősöm úgy ment férjhez, h. véletlenül lett terhes, vagyis felcsináltatta magát. Bár nagyon sokan csak élettársi viszonyban élnek. A 20as éveimben járok, de nekem soha nem volt az életben a rögeszmém a férfifogás. 18 éves koromban egyetemre jártam, mellette sokat jártam szórakozni és a hobbimnak éltem. Van munkám és sok fiú és férfi és megbecsüléssel, ill tisztelettel néz rám. Nagyon sok barátnőm ugyanúgy továbbment tanulni és élte mki a maga életét, de senki nem vetemedett, arra, h. úgy fogjon férfit, hogy véletlenül lesz terhes. És az ilyen nők tőrnek olyanok felett pálcát, mint a többi hozzám hasonló barátnőm és én. Szerintem gáz, h. sok ilyen nő van. Az ilyen nőnek nincsen hobbija, csak az h. mindig a férfin lóg. Megveti azokat a nőket az efféle, akinek önálló gondolkodása és elképzelése van az életről. Sokan még az igényes dolgok felkutatására is sajnálják az időt, mert addig is nem a férfin lóghat - szó szerint. Az ilyen semmilyen nő szólt le pl. vmelyik nap, mert 28 éves léttemre még mindig gyermeki rajongással imádom a Depeche Mode-ot és annak a Martin Gore-át, ill hangját és egyéniségét.
2010. okt. 21. 21:23
 41/92 A kérdező kommentje:
Itt zárom is a soraimat. Úgy hiszem nem vagyunk egy hullámhosszon. Bár sok más nagyon is egyet ért velem.
2010. okt. 22. 19:35
 42/92 A kérdező kommentje:
Úgy, hiszem az ilyen nőket nem mártírként kellene lefesteni. Mellesleg Édesanyám anno versenyszerűen lovagolt és miközben anyum apja Papám mérte az időt a ló lába megbotlott egy gödörben és akkor még nem volt önkioldó kengyel. Anyum lába beleakadt és kétszáz métert húzta. Majd egy évig volt kórházba mire helyre hozták valahogy. A lába nem tökéletes, de látni mégis, h. műtötték. Amikor összejövetel van a reptéren van mikor Anyum is ki szokott jönni. A fent írt nő pl. tudta, h. mi lett Anyummal és így kérdezte a többiektől Ki az a sánta? és a többi hasonló nagyagyú nővel kiröhögték. Anyum ennek ellenére mindent megtett és elvégez a munkahelyén és otthon is.
2010. okt. 22. 19:52
 43/92 A kérdező kommentje:
Mint írtam nem nekem van bajom, hanem az ilyen nőknek.
2010. okt. 22. 19:53
 44/92 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom neked konkrétan egy csajjal, vagy 1-2 csajjal van bajod. Meglehet, hogy ők tényleg gázosak, de a kérdésed akkor sem helytálló, nem lehet ilyen sértő következtetést levonni, miszerint a becsúszott a babák a férfifogásért születnek.

Másrészről meg nem sajnálom a pasit egy kicsit sem, mert szerintem nem volt kötelező együtt lenni avval a nővel, ha ennyire kifogásolható a viselkedése, gondolom már akkor is voltak dolgai, mikor még nem volt baba..na meg nem szeretném ismételni magam, de a gyerekhez akkor is 2 ember kell, ha nem akar gyereket a pasika, akkor húzzon gumit, és akkor nem érik ilyen kellemetlen meglepetések. Ennyi! Ha meg ilyen hülye volt, akkor viseljen családapa módjára, és foglalkozzon többet a családdal, és tegyen arról is, hogy ne járjon ki balhézni a nője. Ezek a dolgok mind múlnak a férfin is. Nem akartalak megbántani, de azért próbálj kicsit empatikusabb lenni, és nem egy szögből nézni a dolgokat.

2010. okt. 22. 22:14
 45/92 A kérdező kommentje:
Sohasem tudom Empatikusan nézni sajna az ilyen viselkedés módot. Esetleg át tudok nézni rajtok, mint az ablaküvegen.
2010. okt. 23. 10:40
 46/92 A kérdező kommentje:
rajtuk
2010. okt. 23. 10:40
 47/92 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk becsúszott a fiunk is és képzeld a lányunk is...

És ne hidd, hogy azért szülöm a második csemetéjét, mert magamhoz akarom láncolni, erre más módszereim vannak... mármint arra, hogy pasit fogjak. Tény szerettem vadászni, de nem mindenáron. És egy gyerek na az nem játék...

2010. okt. 23. 20:04
 48/92 anonim ***** válasza:
92%

Igazad van. Szegény haverod honnan is tudhatta volna, hogy ha nem húz gumit, abból gyerek lehet? És ezek a gaz, mindenre elszánt nők, miután megszülik a kizárólag az ő hibájukból fogant gyermeket, még arra is képesek, hogy elvárják, hogy a férfitól, hogy foglalkozzon a kicsivel. Döbbenet! Tiszta szerencse, hogy a hozzád hasonló ártatlan, gyermeki érzelemvilágú nők (a tisztaságot mi sem mutatja jobban, mint hogy rajongsz a Depeche Mode-ért) kimentik a szintén hófehér lelkű férfiakat ezeknek a libáknak a fogságából. Mert az emberhez munka után az aktív pihenés méltó, nem az, hogy a feleségével és a gyermekével foglalkozzon.

Remélem, még sokáig megőrzöd magadban a gyermeket, kutatod az igényes dolgokat, és nagy tisztaságodban arról sem feledkezel el, hogy más nőket pocskondiázz az interneten.

2010. okt. 23. 22:54
 49/92 A kérdező kommentje:

1. Nem a sötét középkorban élük, h. a férfi és feleség minden szabad idejét együtt kell, h. töltse, mégha gyerek is van. Aki annyira nem érti meg, h. a másiknak hobbija van, amit már megismerkedésük előtt is folytatott, akkor no commet. Anno nekem több kapcsolatom is ráment arra, h. a fiúk akikkel jártam nem értették meg, h. mit jelent számomra a hobbim. Erre nem tudok, mit mondani. Nem kell átnevelni senkit. Főleg, meg az ne akarjon átnevelni senkit, mint a fent leírtak.

2. Gúny tárgyának teheted ki nyugodtan a gyermeki szót, de minden nagy művész eljutott ennek a felismeréséhez. Latinovits, Szörényi Leventék, Lovasiék, Martin Gore-ék, etc.) Sajnálom azt, aki nem tudja mire értettem. Valószínűleg az ilyen, akiből hiányzik a gyermek rácsodálkozás dolgokra, annak elég sivár és rideg, hideg lehet a világ, amiben él.

3. Gúnyolódni lehet a Depeche Mode hozzáállásomhoz is. Mindenesetre Martin Gore & Alan Wilder egyszerűsége sok magyar 'sztárocskát túllép. A közhelyes rádiós slágerektől sokkal jobb. (Mellesleg nemcsak őket hallgatom, Illés, Omega, The Beatles, The Doors, Black Sabbath Ozzy éra, Johnny Cash, Jimi Hendrix, Vonbondies, Kispál és a Borz, Kiscsillag, Hobo Blues Band, Deák Bill Gyula.

2010. okt. 24. 20:23
 50/92 anonim ***** válasza:
100%
A biológus vagyok. Látom nem reagálsz. Nagyon sötét vagy. Nem gondoltam volna, hogy van ilyen emberek mászkálnak az utcán.
2010. okt. 25. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!