Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért divat ez mostanában?

Miért divat ez mostanában?

Figyelt kérdés
A legtöbb nő ismerősöm úgy ment férjhez, h. véletlenül lett terhes, vagyis felcsináltatta magát. Bár nagyon sokan csak élettársi viszonyban élnek. A 20as éveimben járok, de nekem soha nem volt az életben a rögeszmém a férfifogás. 18 éves koromban egyetemre jártam, mellette sokat jártam szórakozni és a hobbimnak éltem. Van munkám és sok fiú és férfi és megbecsüléssel, ill tisztelettel néz rám. Nagyon sok barátnőm ugyanúgy továbbment tanulni és élte mki a maga életét, de senki nem vetemedett, arra, h. úgy fogjon férfit, hogy véletlenül lesz terhes. És az ilyen nők tőrnek olyanok felett pálcát, mint a többi hozzám hasonló barátnőm és én. Szerintem gáz, h. sok ilyen nő van. Az ilyen nőnek nincsen hobbija, csak az h. mindig a férfin lóg. Megveti azokat a nőket az efféle, akinek önálló gondolkodása és elképzelése van az életről. Sokan még az igényes dolgok felkutatására is sajnálják az időt, mert addig is nem a férfin lóghat - szó szerint. Az ilyen semmilyen nő szólt le pl. vmelyik nap, mert 28 éves léttemre még mindig gyermeki rajongással imádom a Depeche Mode-ot és annak a Martin Gore-át, ill hangját és egyéniségét.
2010. okt. 21. 21:23
 71/92 anonim ***** válasza:
0%
A korotok megint lemaradt. :S Amúgy az ilyen jelenségeket én sem tartom sokra csak felidegesít az ilyen. Mármint az a jelenség általában, amiről a kérdező írt.
2010. okt. 27. 20:40
 72/92 anonim ***** válasza:
22, a biológus. Már megírtam...
2010. okt. 27. 20:56
 73/92 anonim ***** válasza:
90%
Az egyik 84%-os vagyok, 25.
2010. okt. 27. 21:10
 74/92 anonim ***** válasza:
92%
Én a másik 84%-os vagok, szintén 25 éves.
2010. okt. 27. 21:47
 75/92 anonim ***** válasza:
91%

Egyébként a korom szándékosan maradt le korábban, mert nem éreztem fontosnak a téma szempontjából.

A jelenség tényleg idegestő, de nekem azért nem tetszett a kérdés, mert túlságosan általánosít, egy kalap alá vette az összes becsúszott terhességet, a férfit meg áldozatként mutatta be, mintha szegény ártatlan bárányok soha nem tehetnének arról, hogy összejön a baba. Van olyan eset is, de közel sem az összes, és ezt a mai napig nem ismerte el a kérdező. Amikor meg pontosítani próbált, akkor kiteregette az ismerősei szennyesét. Ez szúrta a szemünket, az a túlzott egyoldalúság, amiből nem tudott engedni, csak azt ecsetelte, hogy ő milyen megbecsült friss üdeség gyermeki lélekkel.

2010. okt. 27. 22:02
 76/92 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a 13%-os kommentelő,maga a kérdező!!!Mekkora ostoba.
2010. okt. 28. 08:24
 77/92 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is megfordult a fejemben. :) Eddig senki nem értett egyet vele, most meg hrtelen itt van ő. Ez még annyira nem is furcsa, mert minden vitában kialakul 2 tábor, de a kérdező hallgat napok óta, ő meg most elkezdte védeni. Azt írta napok óta figyelte a témát. Akkor mért csak most 2 napja írt először? Mért nem akkor mikor először meglátta, hisz a vita elég hamar kialakult. De nekem aztán mindegy, a véleményem nem változott meg ettől. Szerintem egy diplomás nőtől elvárható, hogy egyértelműen fogalmazzon, de úgy, hogy azzal ne az ismerősei körülményeit teregesse ki, illetve ha mégis, akkor az ne szúrjon szemet. Én értem, hogy mit akart kihozni a kérdező ebből, pont ő az, aki nem értett meg minket. Különben nem keverte volna bele folyton Kosztolányit, meg a gyermeki nézőpontot.

Ha még mindig érdekel a korunk,kedves 13%-os, 23 éves vagyok.

2010. okt. 28. 10:10
 78/92 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez a nő a nem volt még igazán szerelmes. És aki nem ismeri ezt az érzést, éppoly sivár életű, mint a kérdező számára az abszolút felnőttek. Ezért nem érti milyen ragaszkodni valakihez. Ezalatt nem azt értem, hogy csüngünk a férfin folyamatosan. Korábban írta, hogy több kapcsolata is ráment, mert a férfi nem értette meg, hogy mit jelent számára a hobbija. Ezek szerint a hobbi fontosabb volt, mint a kapcsolata. Nem kell átnevelni egymást, de valamelyest alkalmazkodnunk kell az új helyzethez, hogy jól működjön a dolog. Kicsit kevesebbet eljárni, hogy többet lehessenek együtt. Egy normálisan űzött hobbi nem tesz tönkre több kapcsolatot is. Egy még ok, de hogy több is? Ott azért nem hinném, hogy mindig csak a férfi volt a hibás. Túlságosan saját magát helyezi előtérbe, nagyon egocentrikus. De mindegy, ez már az ő problémája, csak ez a meglátásom.
2010. okt. 28. 11:03
 79/92 anonim ***** válasza:
0%
A 35 éves nő vagyok nem más. Szóval elég nevetségesek vagytok. Egocentrikus lenne azért valaki, mert nem adja fel korábbi életét pl. egy fél éves kapcsolatért. Nekem a férjem elfogadta azt, hogy fontos volt a hobbi és ő soha sem állított választás elé. Neki a hobbija a foci és az horgászat volt. Aki azt kérte volna a 20 éveim elején tőlem, hogy hagyjak fel a hobbimmal miatt és ne járjak a korábbi közösségembe ki raktam volna a szűrét.
2010. okt. 28. 20:21
 80/92 anonim ***** válasza:
0%
Fú de ti is rendesen elvagytok magatoktól szállva. Nemcsak a kérdező. 26/l
2010. okt. 28. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!