Miért divat ez mostanában?
Én nem véletlenül lettem terhes, terveztük.
Mi már a párommal 8 éve vagyunk együtt, én 26 éves vagyok.
De 28 évesen nem szeretnék egyedül lenni, társ nélkül. Én az ilyen nőket nem értem, mint te, akarsz majd kisbabát?
Tini koromban én is rajongtam egy fiúbandáért, de ma már nem az elsődleges dolog az életemben! Meghallatom a zenéjüket és ennyi!
8 hónapos kislány anyukája
Mert az ember - ezt egyre inkább hiszem - csak annyit ér és csak ember, amennyire meg tudja őrizni lelke egy zugában az örök gyermeket. A végleges felnőtteket, akik nem hisznek már semmiféle csodában, gyanakvással szemlélem, s ez a gyanakvás és idegenkedés erősödik a tapasztalatokkal és az évekkel. Márai Sándor A bűvész.
Úgy hiszem 28 évesen is lehet vki gyerek, ahogy Márai írta és szerintem az a gáz, ha vki végleges felnőtt a 20as éveiben, akár anya akár nem. Kosztolányi ír a Hajnali részegség c. versében a gyermeki létről, h. ő 50 évesen jött rá a gyermeki lét csodájára. Pl. a hajnal eljövetelét úgy élte meg mint egy éjjeli bál végét,ahol a hold mint bálkirálynő köszön el. Egy gyermek fantáziáján keresztül nagyon sok mindent lehet látni. Ezt a gyermeki frissességet nem igen írtanám ki magamból semmilyen végleges felnőtt rosszalására sem. Mellesleg miden férfi gyerek marad egész életén át. A csoda pedig azt ha egy ilyen gyeremki létű nő, olyan párra lel, mint pl. az enyém is, aki gyermeki lelkű. Bár ennek ellenére komoly felelősség érzetem van neki és nekem is. Gáz pl. az indító gondoltam, ha egy nő gyerekkel akaszkodik 1 férfi, még gyermeki lelkű férfi nyakára ez tényleg gáz kedves abszolút felnőttek. Minden nagy művész, költő a gyeremki léthez megy vissza és tér meg. Sajnálom azokat, akik ezt az egészet pejoratívan élik meg, ill még nem fedezték fel azokat tényleg tudom szánni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!