Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért divat ez mostanában?

Miért divat ez mostanában?

Figyelt kérdés
A legtöbb nő ismerősöm úgy ment férjhez, h. véletlenül lett terhes, vagyis felcsináltatta magát. Bár nagyon sokan csak élettársi viszonyban élnek. A 20as éveimben járok, de nekem soha nem volt az életben a rögeszmém a férfifogás. 18 éves koromban egyetemre jártam, mellette sokat jártam szórakozni és a hobbimnak éltem. Van munkám és sok fiú és férfi és megbecsüléssel, ill tisztelettel néz rám. Nagyon sok barátnőm ugyanúgy továbbment tanulni és élte mki a maga életét, de senki nem vetemedett, arra, h. úgy fogjon férfit, hogy véletlenül lesz terhes. És az ilyen nők tőrnek olyanok felett pálcát, mint a többi hozzám hasonló barátnőm és én. Szerintem gáz, h. sok ilyen nő van. Az ilyen nőnek nincsen hobbija, csak az h. mindig a férfin lóg. Megveti azokat a nőket az efféle, akinek önálló gondolkodása és elképzelése van az életről. Sokan még az igényes dolgok felkutatására is sajnálják az időt, mert addig is nem a férfin lóghat - szó szerint. Az ilyen semmilyen nő szólt le pl. vmelyik nap, mert 28 éves léttemre még mindig gyermeki rajongással imádom a Depeche Mode-ot és annak a Martin Gore-át, ill hangját és egyéniségét.
2010. okt. 21. 21:23
 11/92 anonim ***** válasza:
100%

Én nem véletlenül lettem terhes, terveztük.

Mi már a párommal 8 éve vagyunk együtt, én 26 éves vagyok.

De 28 évesen nem szeretnék egyedül lenni, társ nélkül. Én az ilyen nőket nem értem, mint te, akarsz majd kisbabát?

Tini koromban én is rajongtam egy fiúbandáért, de ma már nem az elsődleges dolog az életemben! Meghallatom a zenéjüket és ennyi!

8 hónapos kislány anyukája

2010. okt. 21. 23:40
 12/92 anonim ***** válasza:
96%
Szia, egy kicsit gáz a stílusod, de azért abban egyetértek hogy gyerekkel nem lehet megfogni a férfit, de ez általában sose sikerül, mert az a férfi akit gyerekkel akartak odaláncolni az úgyis elmenekül.. 28 évesen én már édesanya vagyok, tervezett (sőt megharcolt) kisgyermekkel, sokan vannak úgy mint te, egyik volt barátnőm is, kicsit le is nézi a gyerekeseket mert magát többre tartja hogy ezt azt csinál (munka) de vigyázni kell nagyon ám, mert aztán nehogy 40 évesen is csak a munka legyen (hobbi) aztán ott maradsz család,gyerek nélkül, nélkülük pedig nincs olyan foglalatosság ami értelmet adna az életnek:)
2010. okt. 22. 08:10
 13/92 A kérdező kommentje:
Ki írta, h. egyedül vagyok és nincsen párom. Van párom. Az egyetemi éveim alatt évfolyamtársam volt kerülgetett, de mindig fél tőlem. És most, h. megint egyetemre járok most nem nappalin, hanem levelezőn összefutottunk egymással és összejöttünk. Ennek idén szeptemberbe volt 2 és fél éve. Pont egy ilyen nő karmai közül ragadtam el ill. mentettem meg. Tudod majd lesz gyerekem bár én még érten vagyok rá és ő is gyerek még. De szeretnék gyereket majd vmikor.
2010. okt. 22. 09:56
 14/92 anonim ***** válasza:
96%
De ,hogy mered használni azt a szót,hogy felcsináltatta magát?Megmentetted egy "ilyen nőtől" a pasidat?Végül is mitől mentetted meg??Hiába az észt nem az egyetemen osztogatják..
2010. okt. 22. 10:03
 15/92 A kérdező kommentje:

Mert az ember - ezt egyre inkább hiszem - csak annyit ér és csak ember, amennyire meg tudja őrizni lelke egy zugában az örök gyermeket. A végleges felnőtteket, akik nem hisznek már semmiféle csodában, gyanakvással szemlélem, s ez a gyanakvás és idegenkedés erősödik a tapasztalatokkal és az évekkel. Márai Sándor A bűvész.

Úgy hiszem 28 évesen is lehet vki gyerek, ahogy Márai írta és szerintem az a gáz, ha vki végleges felnőtt a 20as éveiben, akár anya akár nem. Kosztolányi ír a Hajnali részegség c. versében a gyermeki létről, h. ő 50 évesen jött rá a gyermeki lét csodájára. Pl. a hajnal eljövetelét úgy élte meg mint egy éjjeli bál végét,ahol a hold mint bálkirálynő köszön el. Egy gyermek fantáziáján keresztül nagyon sok mindent lehet látni. Ezt a gyermeki frissességet nem igen írtanám ki magamból semmilyen végleges felnőtt rosszalására sem. Mellesleg miden férfi gyerek marad egész életén át. A csoda pedig azt ha egy ilyen gyeremki létű nő, olyan párra lel, mint pl. az enyém is, aki gyermeki lelkű. Bár ennek ellenére komoly felelősség érzetem van neki és nekem is. Gáz pl. az indító gondoltam, ha egy nő gyerekkel akaszkodik 1 férfi, még gyermeki lelkű férfi nyakára ez tényleg gáz kedves abszolút felnőttek. Minden nagy művész, költő a gyeremki léthez megy vissza és tér meg. Sajnálom azokat, akik ezt az egészet pejoratívan élik meg, ill még nem fedezték fel azokat tényleg tudom szánni..

2010. okt. 22. 10:08
 16/92 A kérdező kommentje:
10:03 az olyan nőtől, mentettem meg, aki elfojtotta a páromban a gyermeki létet és mindig rászállt fel sem tudott lélegezni tőle még az anyjával is fenyegette a srácot, ill midnig hisztériázott..
2010. okt. 22. 10:12
 17/92 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te vagy a gáz, neked kellene magadba nézned, nem azoknak, akik -hogy a te szavaiddal éljek- felcsináltatták magukat. Ahhoz képest, hogy egyetemre jártál, elég ostoba a gondolkodásod. Számodra ha valakinek becsúszik egy gyerek, az egyenlő azzal, hogy a pasit akarja magához láncolni. Még véletlenül sem gyerket akar, neeem, hát csak a pasit! Nem azok a nők a szánalmasok, akiknek véletlenül lett gyermekük, hanem te, hogy még 28 évesen éretlen vagy a gyerekneveléshez. Persze az a te dolgod, hogy mikor akarsz, de nincs jogod ahhoz, hogy, hogy ilyen "felcsináltatta magát" szavakkal illes másokat, mert fogalmad sincs a valódi háttérrről, és közöd sincs hozzá. Foglalkozz inkább a gyermeki lelkeddel, meg a Depeche Mode-dal, és ne sértegess másokat!
2010. okt. 22. 11:24
 18/92 A kérdező kommentje:
Utolsó, kedves abszolút felnőtt. 15 éves korom óta vitrepülök fiúk között, aki testvérként szeretnek és húgukként tekintenek rám és a többi lányra, aki ezt a sportot űzi. Az itt sportoló fiúk közül soknak a nője külsősként mindig hisztériázik, ha pl. a fiúja kint van a gyepen velünk sportolni. Nem értik, nem tudják mi a közös sportolás szeretete. Sokat a féltékenység kerülgeti és nem riadnak vissza mindenféle aljasságtól, h. belerondítsanak ha pl. kimegyünk repülni és repülni akarunk. Ők meg a fiúk hátán lógnak, mint vmi utánfutó. Az egyik fiúnak a nője pl. úgy lett terhes, h. véletlenül és a férfi nem akarta. Ennek már 3 éve és a nő ott él a férfi lakásán és a gyerek is ott van vele. Ha a férfi kint van a reptéren, akkor a nő is mindig ott van a nyakán és minket utasítgat pedig mi lányok csak azért járunk ki, mert szeretünk repülni és kikapcsolódni. Az ilyen nőkről beszéltem. Mikor a gyereke a nőnek 2 hónapos volt a 40 fokos melegben kint volt a tűző napon a gyerekkel és minket bántott, mert a férfi átnézett/átnéz rajta, h. így rá kapaszkodik. Ja nem egy ilyen nő van az odajáró fiúknak, hanem több. És ez gáz.
2010. okt. 22. 11:44
 19/92 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit jobban el kéne gondolkodnod a dolgokon. Azért mert így élsz, nem hinném, hogy le kéne nézned másokat, akiknek különbözik az életfelfogásuk, nem biztos, hogy te vagy a tökéletes. Igenis fel kell nőnünk, el kell jöjjön az az időszak, amikor már nem az az elsődleges, hogy egy együttesért rajongunk, és 28 évesen már benne vagy ebben a korban. Ez nem jelenti azt, hogy el kell veszteni a gyermeki lelkünket, de már egy másfajta fontossági sorrendet kell felállítani. De mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja, mért csodálkozol, hogy beszóltak neked, hisz te is ugynaugy lenézed azt, aki másként gondolkozik. Még jó, hogy te voltál, és megmentetted szegény pasit egy "ilyen" nőtől. Hát nem tudom, elég tutyimutyi fószer lehet, hogy meg kellett őt menteni. Magától nem tudta kinyitni a száját, hogy huu nekem ez nem tetszik, vagy én nem így gondolom, és ha más nem kilépni abból a kapcsolatból? Na mindegy, éld meg a csodát, hogy hozzád hasonló gyermeki lelkű társad van, és vele foglalkozz, ne a "becsúszott" családokkal.
2010. okt. 22. 11:49
 20/92 anonim ***** válasza:
82%
Ha a férfi nem akarta a gyereket, akkor mért nem védekezett normálisan? A gyerekhez 2 ember kell, könnyü azt hangoztatni, hogy felcsináltatta magát, na de ahhoz a férfi is kellett nem? Ha akkor nagylegény volt, akkor vállalja a következményeket. Ha meg a csaj olyan aljas módon lett terhes, hogy pl. a pasi tudtán kívül abbahagyta a fogigátlót, akkor a pasi mért nem hagyta el? Mert az szerintem is aljasság, hogy szándékosan idézünk elő véletleneket, én férfiként ezt tuti nem bocsátanám meg, ezzel kapcsolatban 100%-osan egyet értek veled, de akkor meg a pasi álljon a lábára. Nem kötelező együtt élni a nővel, ha nem akarunk, még akkor sem, ha gyerek van. Hiába kell a gyereknek a család, egy össze nem illő, veszekedős család még többet árt neki, mintha külön lennének. Persze a gyerekről gondoskodjon, találkozzon vele, de attól még a nővel nem muszáj együtt lenni, ha nem működik. És az, hogy ott a nők így balhéznak, az a férfi hibája is vmennyire, mert hagyja, és em tesz ellene semmit. Lehet, hogy mondja neki, hogy ne gyere ki, ne csináld, de szerinted ez hathatós? Ha ennyire gáz a helyzet, akkor igenis a pasika álljon a lábára, és legyen férfi, ne pedig papucs.
2010. okt. 22. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!