Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért divat ez mostanában?

Miért divat ez mostanában?

Figyelt kérdés
A legtöbb nő ismerősöm úgy ment férjhez, h. véletlenül lett terhes, vagyis felcsináltatta magát. Bár nagyon sokan csak élettársi viszonyban élnek. A 20as éveimben járok, de nekem soha nem volt az életben a rögeszmém a férfifogás. 18 éves koromban egyetemre jártam, mellette sokat jártam szórakozni és a hobbimnak éltem. Van munkám és sok fiú és férfi és megbecsüléssel, ill tisztelettel néz rám. Nagyon sok barátnőm ugyanúgy továbbment tanulni és élte mki a maga életét, de senki nem vetemedett, arra, h. úgy fogjon férfit, hogy véletlenül lesz terhes. És az ilyen nők tőrnek olyanok felett pálcát, mint a többi hozzám hasonló barátnőm és én. Szerintem gáz, h. sok ilyen nő van. Az ilyen nőnek nincsen hobbija, csak az h. mindig a férfin lóg. Megveti azokat a nőket az efféle, akinek önálló gondolkodása és elképzelése van az életről. Sokan még az igényes dolgok felkutatására is sajnálják az időt, mert addig is nem a férfin lóghat - szó szerint. Az ilyen semmilyen nő szólt le pl. vmelyik nap, mert 28 éves léttemre még mindig gyermeki rajongással imádom a Depeche Mode-ot és annak a Martin Gore-át, ill hangját és egyéniségét.
2010. okt. 21. 21:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/92 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan! Nincs közöd a dolgaikhoz, akkor mért csámcsogsz még mindig ezen a témán? Hihetetlen vagy! Most tényleg ezen fogsz még kattogni hetekig? Hogy ez milyen huu de szomorú dolog? Tudod az a baj, hogy ennél sokkal de sokkal szomorúbb dolgok vannak. Pl. a gyógyíthatatlan betegségek, vagy hogy természeti katasztrófák miatt családok kerülnek méltatlan helyzetbe, nincs hol lakniuk, stb. Én inkább ezen "háborgok", mint azon, hogy ki hogy fog magának férfit. Mert így ahogy te ecsetelted, nem lehet normális férfit magadhoz láncolni, vagy csak ideig óráig, úgyhogy nyugodj meg, előbb vagy utóbb vissza fog rájuk ez ütni. Nem kell foglalkozni az ilyennel, de úgy látom, te még mindig leragadtál ott, hogy jajjj, leoltott a DM miatt. Tiszta ovodás viselkedés...
2010. nov. 1. 19:44
 92/92 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, de jó, hogy valaki belinkelte ezt a kérdést. Anno én is figyelemmel kísértem, de már megfeledkeztem róla. Azóta meg született az én becsúszott kislányom, aki a negyedik gyermekünk. Három tervezett után jött a becsúszott. Na most akkor mi van? Így akartam megfogni a meglévőt? A kérdezőre ráférne némi terápia. Ám az is lehet, hogy a nagy arca mellől nem látja reálisan az élet dolgait. Ugyanis gyerekkel, nem lehet pasit fogni. Nincs az a hapsi aki csupán a gyerek miatt bevállal egy házasságot és ki is tart benne.

Egyébként az én férjem is sportoló (sakkozó XD) volt amikor összejöttünk. Igen csúnyán néztem volna rá, ha a babával átvirrasztott éjszakák után sakkozni vágyott volna mellőlünk. Mert van az életben (kell, hogy legyen) fontossági sorrend. Hogyha már van család és a család előtt ott van a hobbi az szerintem gáz. Ez olyan mint a régi hírös mondás: Kocsma után első a család.

2013. máj. 7. 08:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!