Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én gondolom rosszul? Kinek...

Én gondolom rosszul? Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Férjem 6-14 dolgozik, 14:20-ra otthon is van, mert kocsival jár. Én 8-15:30-ig dolgozok, 16 órára érek oda a gyerekekért az oviba. Már számtalanszor mondtam férjemnek, hogy hozza már el a gyerekeket az oviból, hogy ne legyenek ott olyan sokáig, el tudná hozni őket ébredés után. Ráadásul ne nekem kelljen lóhalálban rohannom értük közvetlenül munka után. Szerinte nem lesz semmi bajuk a gyerekeknek, biztonságban vannak és szépen meguzsonnáznak. Szerinte nekem sokkal könnyebb elhozni őket, mert amúgyis jövök haza a munkából és az ovi előtt haladok el, ő már otthon van, átöltözött, ne kelljen már újra lemennie. Mondtam már neki, hogy akkor menjünk felváltva egyik héten ő, a másik héten én. De akkor is arra mentem haza, hogy a gyerekek sehol, mert nem ment értük.
2023. ápr. 15. 07:58
 81/99 anonim ***** válasza:
19%
Ja, 80, milyen jó ötlet! Aztán mi lesz, ha apu azt mondja, ok, váljunk el? A kérdező csak mélyebben lesz a xarban.
2023. ápr. 15. 15:05
 82/99 anonim ***** válasza:
93%
Miért is lenne mélyebben benne? Nem értem. 🤷 Hisz eddig is mindent ő oldott, nekem úgy tűnik, semmiben nem függ a pasastól.
2023. ápr. 15. 15:20
 83/99 anonim ***** válasza:
100%
Pont akkor "függ" egy nő jobban a pasastól, ha az kiveszi a részét, csak erre a butus pasasok nem jönnek rá. Na, én férjem tényleg mindent megcsinál, ha kell, hozza-viszi oviból a gyereket, főz, mos, takarít, ha úgy van... Szerencsére jó a kapcsolatunk, na de én bevallom, bajban lennék egyedülálló anyaként, elején biztosan. Az olyan nők, akik amúgy is mindent maguk csinálnak, semmi változást nem észlelnek.🤷
2023. ápr. 15. 15:23
 84/99 anonim ***** válasza:
77%
Neki is megvannak az érvei meg neked is, itt egy kompromisszumos megoldás lenne az igazi. például úgy, hogy egyik héten te, másik héten ő. De ha erre nem hajlandó, akkor a te igazad felé billen a mérleg, mert azért elvárható lenne tőle. más kérdés, hogy tudna-e velük mit kezdeni, ha egyedül van szülőként otthon? (Nem olvastam végig a korábbi válaszokat, bocsánat, ha már írtad volna.)
2023. ápr. 15. 16:31
 85/99 anonim ***** válasza:
100%
Én még azt is jó megoldásnak tartanam, ha minden héten heti 1-2 napra kitalálnal magadnak valami délutáni munka utáni programot, bármi ami érdekel vagy jól esne, pl edzés, masszázs, barátokkal kávézás akármi, és aznap ő menne értük és lenne velük amíg hazaérsz. Így neked is lenne külön életed nem csak a mókuskerek és ő sem akadhatna ki, hiszen még mindig ő "pihen" többet.
2023. ápr. 15. 17:02
 86/99 anonim ***** válasza:
100%

81 Én ilyen kérdések olvasása után méginkább úgy érzem jobb volt egyedül, mint plusz egy faszit venni a nyakamban.

Lányom apja is egy lusta dg lett, kiis raktam. Nem igen tett hozzá semmit.

A párom többet tesz bele az egészbe, pedig nem ő az apja.

Beszelgess el vele. De határozottan.

2023. ápr. 16. 01:55
 87/99 anonim ***** válasza:
12%

86!

Biztos jobb lesz neki. Igaz, csupán annyit tudunk a kapcsolatukrol, hogy apuka nem akar elmenni a gyerekekért az oviba. Ha elvalnak akkor el fog menni?

2023. ápr. 16. 06:31
 88/99 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú hogy nem.
2023. ápr. 16. 08:11
 89/99 anonim ***** válasza:
93%
87. Nem. Tehát min változtatna? Nekem több ismerősöm is azt mondja, hogy jobb, hogy elvált mert így legalább a férfire nem kell takarítani, főzni, mosni. Sokkal kevesebb a munka. Nyilván ha anyagilag ki van valaki szolgáltatva teljesen más a helyzet, de nem tudjuk milyen anyagi háttér van. Én biztosan nem tudnék ilyen lusta emberrel együtt élni.
2023. ápr. 16. 08:29
 90/99 anonim ***** válasza:
0%

89!

Nem tudjuk, hogy lusta e. Annyit tudunk, hogy munka után haza megy, és nem akar utána elmenni a gyerekekért. Szerintem mondjuk teljesen érthetően, mert az anyának útba esik, de mindegy, a többség szerint apukanak bizony vissza kellene mennie. Ettől még lehet hogy nagyszerű apa és férj, lehet a világon minden mást meg tesz a családjaért. De nyilván el lehet válni ennyiért is.

2023. ápr. 16. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!