Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én gondolom rosszul? Kinek...

Én gondolom rosszul? Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Férjem 6-14 dolgozik, 14:20-ra otthon is van, mert kocsival jár. Én 8-15:30-ig dolgozok, 16 órára érek oda a gyerekekért az oviba. Már számtalanszor mondtam férjemnek, hogy hozza már el a gyerekeket az oviból, hogy ne legyenek ott olyan sokáig, el tudná hozni őket ébredés után. Ráadásul ne nekem kelljen lóhalálban rohannom értük közvetlenül munka után. Szerinte nem lesz semmi bajuk a gyerekeknek, biztonságban vannak és szépen meguzsonnáznak. Szerinte nekem sokkal könnyebb elhozni őket, mert amúgyis jövök haza a munkából és az ovi előtt haladok el, ő már otthon van, átöltözött, ne kelljen már újra lemennie. Mondtam már neki, hogy akkor menjünk felváltva egyik héten ő, a másik héten én. De akkor is arra mentem haza, hogy a gyerekek sehol, mert nem ment értük.
2023. ápr. 15. 07:58
 41/99 anonim ***** válasza:
90%

Huu szegény férfi 6ra jár dolgozni. Azta mindenit. Neki jár a pihenés a nőnek nem?

Én 3 20kor kelek, délután megyek a gyerekért és jé még élek.

Sztm az egyik héten Te hozod másik héten az apjuk lenne a korrekt...

Apuka abba a 2 órába legalább csinál valamit vagy csak tesped?

2023. ápr. 15. 10:18
 42/99 anonim ***** válasza:
92%

Utolsó válaszoló! Nincs is azzal baj, hogy apuka is vágyik az alvásra, a pihenésre munka után. De azért nem minden nap. Vagy szerinted az totál rendben van, hogy ő MINDEN NAP pihen, lazít, anyuka meg intéz mindent, csak mert ő később kel reggel?!

Szerintem igenis kompromisszumot kell kötni. Legyenek fix napok, amikor apuka megy értük és kész.

De hiába írsz ki kérdést erről kérdező, úgyis lesznek olyanok, akik szerint te vagy a hülye, mert vágysz egy kis én időre.

Ezt mindenképpen meg kell beszélned a férjeddel.

2023. ápr. 15. 10:20
 43/99 anonim ***** válasza:
87%
Nem utolsó válaszoló, hanem a #40-esnek szólt amit írtam.
2023. ápr. 15. 10:21
 44/99 anonim ***** válasza:
93%

Kompromisszumos megoldás kell mert ez így tényleg nem fair.

Pl hazaviszed a gyerekeket, de utána te is kapsz 2 órát amikor azt csinálsz amit akarsz (de nem úgy hogy 5 percenként mennek hozzád a gyerekek, mert apuka képtelen lefoglalni őket)

Vagy abban a 2 órában amíg ő egyedül van otthon megfőz és rendberakja a lakást, így mire ti hazaértek a gyerekekkel már ne legyen dolgotok, és mindenki tud pihenni/játszani kicsit.

2023. ápr. 15. 10:23
 45/99 Derjaderja ***** válasza:
1%

42. Ha minden nap 2 órával ő kel korábban akkor totál rendben van. Amikor ő kezdte q munkát, anyuka még az ágyban ébredezett.

De ez is csak feltevés, nyilván sok egyedi szempont van.

Annyira nem borzasztó azért elhozni a gyereket, az igazából mért nem pihenés? A rossz része az odáig tartó idegesség. Én is betúlorázom napi 1-2t és kb vért hányok hogy vár rám q gyerek vagy hogy ma is taxival megyek az autóig. De ezt leszámítva nem gáz az egész egyáltalán.

2023. ápr. 15. 10:25
 46/99 anonim ***** válasza:
95%

"Annyira nem borzasztó azért elhozni a gyereket, az igazából mért nem pihenés?"

Apukának miért nem az? Ráadásul ha a kérdező sétál és útba esik, akkor apuka 1 óra pihi után nyugodtan elsétálhat a gyerekeiért.

2023. ápr. 15. 10:32
 47/99 anonim ***** válasza:
93%
45# Ha annyira nem borzasztó elhozni a gyereket és nem pihenés,apukának miért az? :D Lehet neked Derjaderja ez a normális,de nem mindenkinek. Lehet neked a bkv egy nagy pihenés,másnak nem. Lehet te ugyanúgy kelsz 5 gyerekkel ugyanakkor,másnak meg kell előtte 2 óra is akár. Érted a különbséget? Itt anyukának ez gond,neked nem lenne az,és ha gond,akkor kell megoldás. Nagyanyám is annak idején 7 gyereket felnevelt egyedül kb.,most ÉN nem tenném meg,ha fizetnének sem. :D Ha addig apuka megfőz,kitakarít,oké,de ha anya ezután hazaér és mellé neki kell mindent IS csinálnia estig akkor viszont ultragáz és az is gáz,hogy ez minden nap így megy szerintem. Én amúgy kérdező azt mondanám,hogyha ez nem tetszik neki,oké viszed hozod őket,de cserébe otthon neked is jár a 2 óra úgy,hogy a kutya nem szól hozzád.
2023. ápr. 15. 10:32
 48/99 Derjaderja ***** válasza:
5%

Persze. Azért leírja mindenki a véleményét. Nincs ezzel semmi gond, nem nekünk kell döntésre jutnunk.

Másik felvetésre: az apukának azért nehezebb mert ő kialvatlanabb és nem esik útba

De ha anyuka 3kor kel akkor biztos az is más de ezek mind felvetesek.

2023. ápr. 15. 10:42
 49/99 anonim ***** válasza:
100%
45. Ha jól tudom neked van két gyereked. Te mennyit pihengettél ágyban ovis korukban? 😂 Felmernék tenni egy nagyobb összeget, hogy az anya kel az apával, hogy elindítsa reggel a családot. És borítékolom, hogy este ő az utolsó aki lefekszik, mert a vacsora után fix, hogy egy ilyen férfi ledől mert fáradt.
2023. ápr. 15. 10:56
 50/99 anonim ***** válasza:
100%
Az apa, ha nem hajlandó visszamenni a gyerekekért, és rettentően kell neki a pihenés, akkor pihenjen 1 órát, utana hazimunkázzon 1 órát. Így kb egálban lesz azzal, hogy mindig a kerdező dolga a gyerekek logisztikázása autó nelkül.
2023. ápr. 15. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!