Babavàro hitel kapcsolatban csak én gondolom rosszul, vagy így is megéri?!
Nem egészen értem. Akkor kell visszafizetni kamatostul, ha nem lesz gyerek végül. Ahhoz, hogy kamatmentes legyen, elég lesz egy gyerek is.
Vagy még terhes sem vagy, és attól tartasz, nem is leszel?
Ezt csak akkor lehet igénybe venni,H úton van már.
Akkor hogy akarjátok igénybe venni?
Ezt nem lehet "előre" kérni. Benne van a nevében hogy "váró", ha már kismama vagy
Akkor lehet.
5-ös,rosszul tudod, nem kell terhesnek lenni igényléskor, sőt gyerekre se kell aláírni, mint a csok esetében. 5 év van, hogy legalább 1 gyerek szülessen. Ha nem lesz gyerek, akkor visszamenőleg 5 évre ki kell fizetni a kamatot egy összegben, ami ki tudja mennyi lesz, most 1,5 M körül lenne, de ki tudja hogy alakul a jegybanki alapkamat 5 év múlva, sokkal több is lehet, mint 1,5 M. Plusz a havi törlesztő felemelkedik kb. 70-80 ezerre, ez is függ majd a jegybanki alapkamattól.
Én nem vállalnám be. Mennyi gyerkőc van most?
Mi csokot és csok hitelt (THM 3,1%) vettünk fel most, nektek ez nem játszik? Esetleg falusi csok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!