Hiteligényléstől számítva mennyi nap, amíg mondanak eredményt egy babaváró hitellel kapcsolatban?
Vevő babaváró hitellel akarja megvenni a házunkat, több mint egy hete ment be a bankba ezügyben.
Mennyi idő lehet, amíg a bank mond valamit?
Azt hiszem Erste bank.
Köszönöm.
Én úgy tudom hogy 30 nap az elbírálási határidő maximuma, ha nincs hiánypótlásra szükség.
Türelem. Tudod, a ház értéke napról napra növekszik, nem kell ezen aggódni.
Köszönöm!
Közben találtam több hasonló horrortörténetet, olyanok is voltak, akiknek jóval kevesebb összeget adtak, utána mentek másik bankhoz, gyakorlatilag végigjárták az összeset. :(
Na nekem meg nagyon sürgős lenne a ház eladás, egy másikat kellene kifizetni 5 hónapon belül. :(
Egy élmény lesz télen költözködni. :)
#5, igen, most fordítottam a sorrenden, előbb foglalóztam le egy házat, majd utána adom el, amiben vagyok.
Szinte fele áron vettem, mint amiben most vagyok, de jó lenne, nem ugyanannyiért eladni. :)
1x módosítottam árat, arra már jöttek ezek a babavárók.
Kp-s vevő?
Na a kb 20-ból 1 se volt. :(
És akkor miért is utasítotok el, eladók egy-egy kp-s vevőt azért, mert merészel kicsit alkudni? :)
Felénk ez a divat.
mi van?
Bár kp-s vevő jött volna.
ennek a majomnak is elengedtem 1 mill-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!