Hiteligényléstől számítva mennyi nap, amíg mondanak eredményt egy babaváró hitellel kapcsolatban?
Vevő babaváró hitellel akarja megvenni a házunkat, több mint egy hete ment be a bankba ezügyben.
Mennyi idő lehet, amíg a bank mond valamit?
Azt hiszem Erste bank.
Köszönöm.
Utolsó, nem vettem át én foglalót, ingatlanos OTP-s hozta, annak fizetett a vevő valami pénzt, amit ilyenkor ingatlanosoknak illik utalni.
Amit még nem tudok, hogy ez a 10 nap ez 10 munkanap, vagy beleszámít a hétvége is?
Van egy érzésem, a vevő most végigpróbálgatná az összes bankot, és gondolja majd én várok.
Pedig direkt kértem, hogy szóljon, hogy hol tart az ügy.
Nem szól.
Nem nagyon értem én ezt a vergődést.
A legtöbben hitellel, illetve állami támogatással vesznek lakást. Korábban is így volt, szocpol volt a neve, meg deviza. Lehet várni kp-s vevőt is, ki lehet írni, hogy sürgős, ez a te egyéni problémád.
Ha valaki tesz egy ajánlatot, ajánl 10% foglalót, megmondja kb. mikor tud fizetni (mondjuk 3 hónap múlva, ennyi a lakástakarék átfutása, addig elbírálják a hiteleket, támogatásokat). Ha ez tetszik, elveszed a foglalót. Ha nem tetszik, akkor várod a következőt.
10 munkanap a babaváró elbírálása.
Milyen vergődés???
Ezért kérdeztem, mennyi az elbírálási idő, 10 nap még belefér, de ez már több, és a vevő felszívódott.
De aki először leteszi már a foglalót, azé a ház, már nem érdekel senki.
Az ingatlanos meg már pláne.
Persze, nem vergődsz, csak majmozol meg szidsz mindenkit.
16, te meg adod alá a lovat.
Nem hitelre szülnek az emberek, hanem ha már hitel kell, a legkedvezőbbet veszik fel.
Kèrdező. Ígèrgetni mindenki tud, csokos, babavárós vagy kp-s mindegy. Nem kell tartani senkinek a házat, vagy leteszi a foglalót, vagy csak egy èrdektelen èrdeklődő. Ha meg akarta volna valóban venni, akkor már règ felvette volna a babavárót, nincs ingatlanhoz kötve. Illetve kèrt volna előzetesbhitelbírálatot.
Neked ez alapján mèg nincs vevőd. Majd ha letettèk a foglalót.
82%, te meg majd akkor szövegelj, ha te is megadod a kellő tiszteletet annak, akit megszólítasz, addig meg fogd be a szád!
Te is az a fajta emberke vagy, aki mindent megenged magának, de a másiknak kuss van...
Gondolom az életben nem így működsz, csak itt nagy a szád.
Amúgy nem, nem írtam alá senkivel semmit.
Mindössze csak erre a vacak babaváróra voltam kíváncsi.
Részemről ennyi, léptem.
Hát de most velem mi a bajod? Igen, annyit megengedtem magamnak, hogy leírtam, nem értem a vergődést.
De ezen felül teljesen normális, 3 db választ adtam neked. Leírtam, hogy 10 nap a babaváró elbírálása (szerintem munkanap, valaki szerint nap).
Leírtam, hogy szerintem ha egy babavárós még most nézegeti a hitelt és nem jelentkezik hetek óta, az nem komoly vásárló.
Akkor meg mia problémád? Egyedül te engedted meg magadnak a babaváró majmozást. Gyökér.
Szia!
Mi a CIB banknál vettük (vesszük) fel, szabad felhasználásra, a feltételeknek megfeleltünk, az elbírálás a 10 nap helyett 3 hét volt, utána szerződést kötöttünk múlt héten, hétfőn, mondták, hogy 2-3 nap, míg utalnak, azóta nem történt semmi, még nem jött utalás, most hívtam a CIB bankot, mondták, hogy egy új számlának kell ahhoz meg nyílnia, addíg a telefonos ügyfélszolgálat nem lát rá, úgy hogy várakozó állásban vagyunk még mindig azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!