Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én gondolom rosszul? Kinek...

Én gondolom rosszul? Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Férjem 6-14 dolgozik, 14:20-ra otthon is van, mert kocsival jár. Én 8-15:30-ig dolgozok, 16 órára érek oda a gyerekekért az oviba. Már számtalanszor mondtam férjemnek, hogy hozza már el a gyerekeket az oviból, hogy ne legyenek ott olyan sokáig, el tudná hozni őket ébredés után. Ráadásul ne nekem kelljen lóhalálban rohannom értük közvetlenül munka után. Szerinte nem lesz semmi bajuk a gyerekeknek, biztonságban vannak és szépen meguzsonnáznak. Szerinte nekem sokkal könnyebb elhozni őket, mert amúgyis jövök haza a munkából és az ovi előtt haladok el, ő már otthon van, átöltözött, ne kelljen már újra lemennie. Mondtam már neki, hogy akkor menjünk felváltva egyik héten ő, a másik héten én. De akkor is arra mentem haza, hogy a gyerekek sehol, mert nem ment értük.
2023. ápr. 15. 07:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 anonim ***** válasza:
94%
90. Akkor olvass vissza! Írta az anyuka, hogy néha kiporszívózik és ennyi. Tehát egy lusta disznó. Ha nem lenne felesége megkoszosodna az ilyen ember? Nekem nem az jön le, hogy nagyszerű apa, ha inkább veri a kukacát otthon a gyerekek meg oviba, akik várják és nem nagyszerű férj, ha az anya szól neki, hogy kimerült de inkább here-verél otthon, mert azt neki jár. Az, hogy eljár dolgozni, a minimum nem a mindent megteszek a családért. És nem azzal van a probléma, hogy anyunak útba esik, hanem mire fel van apukának két plusz óra semmit tevés, ha anyukának rohannia kell az oviba? Szerintem ha jó apa és férj lenne elsattyogna 3kor az oviba, az egy órás pihikéje után, hazafelé megállnának a játszón, amíg anya bevásárol és megy haza. Szerintem egy normális család így működik, nem úgy, hogy anya mos, főz, takarít, gyereket nevel, számlákat fizet, az apa meg dolgozik. Na erre mondtam, hogy nekem ilyen nem kéne itthonra. 🤷‍♀️
2023. ápr. 16. 09:07
 92/99 anonim ***** válasza:
0%

91!

Értem, tehát apuka egy xar xemet nagy nulla. Miért is kellett neki minimum 2 gyereket szulni?

2023. ápr. 16. 09:13
 93/99 anonim ***** válasza:
95%
91. És meg is érkeztünk az áldozathibáztatásig. Ha az apuka egy lusta dög és semmit nem tesz hozzá a családhoz, akkor is a nő a hülye, mert minek szült az ilyennek. Véletlenül sem a szent férfi a sz@ralak. Te lehetsz az a kommentelő aki szerint a nő a hibás, ha megveri a férje.
2023. ápr. 16. 09:37
 94/99 anonim ***** válasza:
0%
Ugyynmar, 93, milyen áldozat???? Kényszerítette valaki a házasságra, q gyerekszulesre? Ha apuka lusta dög, akkor ezek előtt is az volt. Vita vége, szia.m
2023. ápr. 16. 09:51
 95/99 anonim ***** válasza:
84%
94. Attól, hogy nem tudod mit jelent az áldozathibáztatás szó, még azt csinálod épp. A patriarchátus ezt tanította nekünk, hogy ha egy férfi nem viselkedik felnőtt emberként, az rendben van. Akkor is, ha ez más kárára történik. Rendben van, hogy a nőnek semmi szabadideje nincs, ő csinálja a házimunkát, a gyereknevelést, a férfinak azt sem kell tudnia ki a gyerekorvos, mikor kell vinni fogászatra, hányas a lába hiszen a nő dolga, mert ő dolgozik. Bizonyos szinten te is áldozat vagy, de amikor elkezded te is felelősségre vonni a nőt és őt vádolni te is felelős leszel. Mást se csinálsz csak kommenteken keresztül véded a védhetetlent.
2023. ápr. 16. 09:59
 96/99 anonim ***** válasza:
100%
Az esetleg nem lenne megoldás, hogy a férjed heti 2-3 alkalommal elmenne érted autóval a munkahelyedre és hazafele felvennétek a gyerekeket? Így neki sem kéne "foglalkozni" addig a gyerekekkel, neked sem kéne rohanni és mégis lenne egy kis pihenőideje neki is. Nekem csak 1 gyerekem van de én is tudom milyen stresszes sokszor összeszedni reggel és időben elindulni, főleg akkor ha ő nem partner ebben. A bölcsi nekem is útba esik de sokszor mégis a férjem megy érte ha végzett a munkával. Én biciklivel közlekedek, ő meg autóval.Nekem legkésőbb 7:15-kor el kell a gyerekkel indulni, hogy még 8-ra beérjek én is. Ő ezen nem problémázik, hogy újra fel kell öltöznie és elmenni érte munka után. De tényleg összeteszem a kezem, hogy ilyen szerencsés vagyok, hogy normálisan meg tudjuk ezeket beszélni. Egyébként meg annak,aki azt írta, hogy csak pötyögünk a számítógépen, üzenem, hogy több, mint 1000 ember munkabére függ tőlünk és ott bizony nagyon nagyon oda kell figyelni, hogy mit pötyögünk, mert gondolom neked sem tetszene ha esetleg egy nulla lemaradna a fizukád végéről. Nekem speckó kb 350 fizetést kell felügyelnem havonta!
2023. ápr. 16. 10:38
 97/99 anonim ***** válasza:
93%

Ja, ez a pötyögünk duma... ha félrepöttyentek valamit, lehal a Lufthansa fél szerverparkja, de semmi gond, arkot ásni biztos sokkal nehezebb.

A fickó nem azért nem megy a gyerekekért, mert nem tud, hanem mert nem akar. Innentől mindig lesz kifogása sajnos.

2023. ápr. 16. 11:37
 98/99 anonim ***** válasza:
87%

94. Anyuka feltételezhetően nem egyedül vállalta a két gyereket. Nem kint találta őket az utcán és szó nélkül hazavitte.

Ha apuka nem akart két gyereket, nem kellett volna részt venni a legyártásukban.

A leírtak alapján ez a férfi se nem jó apa, se nem jó férj. Se a gyerekekkel nem akar időt tölteni, mert fontosabb a pihi (minden nap!), se a feleségének nem segít, ha már megkérték rá. Mit kellene rajta dicsérni?

Ha jól értem, a kérdező sem akarja teljes mértékbe a férfire tukmálni a feladatot, csak azt szeretné, ha felváltva csinálnák. Szerintem ez nagyon gáz. Ezt a fazont se a gyerekei nem érdeklik, se a felesége. Szomorú.

2023. ápr. 16. 15:45
 99/99 anonim ***** válasza:
100%
94 nem feltétlenül volt előtte lusta, ahogy az én akkori párom se...különben már gyerek előtt bőven kibsztm volna.
2023. ápr. 16. 19:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!