Jön valaki, és mindig rám marad a gyerek, full idegbeteg vagyok, mit csináljak?
Van egy 4 hónapos lányunk, tervezett baba. A munkamegosztás hívei vagyunk, és ezt alkalmazzuk a gyereknevelésben is.
Viszont amikor jön valaki, vagy éppen mi megyünk valakihez, akkor mindig rám marad a gyerek, mert a párom éppen akkor kapcsolódik ki. Ez folyamatos vitaforrás. Amikor a párom küldöm a gyerekhez, mert mondjuk sír vagy etetési idő van, akkor valahogy mindig nem tudja megnyugtatni, vagy pont akkor nem fogadja el a kicsi a kaját tőle, így nekem kell menjek. Ebből már rohadtul elegem van, hogy én nekem nem jár a kikapcsolódás, mindig a síró gyerekkel kell foglalkozzak, nekem kell felállnom mindig az asztaltól, nekem kell elvonulnom. És nem akarok mások előtt veszekedni, de most is előfordult, mert nem akarom elhinni, hogy nem bírja megoldani, amikor alapjában véve megy minden.
Egyértelmű az embered félrelép. De a kapcsolat alatt te is megcsaltad de ezt neki sose vallanad be.
EZ BIZTOS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!