Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Újabb és újabb gyerekre...

Újabb és újabb gyerekre vágyom. El fog múlni ez az érzés legkésőbb a klimaxal?

Figyelt kérdés

Mindig is két gyereket akartam. Amikor lett két gyerekem, akkor egy harmadikra vágytam nagyon. Az is mellette szólt, hogy a két nagy lány volt. Gondoltam egy fiúval teljes lesz az életem. A harmadik is lány lett és vele tényleg kimaxoltuk a gyerekek számát. Több nem fér bele.

Viszont nagyon vágyom rá, hogy újra babázzak.

Rettenetesen nyomaszt, hogy tudom, több gyerekünk már nem lehet. Egész életemben az anyaságra vágytam, csak akkor vagyok boldog, ha a gyermekeimmel vagyok. Az is igaz, hogy rettegek a mubkába való visszatéréstől is.

Vajon elmúlna az érzés egy negyedik babával? Főleg ha fiú? Vagy ha visszarázódnék a taposómalomba? Vagy ha klimaxolnék és tudnám, hogy biológiailag is lehetetlen egy újabb baba?

2023. jan. 5. 12:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:
90%
A kérdező nem gyerekre vágyik, hanem arra, hogy ne kelljen dolgoznia. De ő még ezt sem volt képes felismerni. Ne várjátok tőle, hogy megérti a mélyebb összefüggéseket.
2023. jan. 8. 18:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!