Újabb és újabb gyerekre vágyom. El fog múlni ez az érzés legkésőbb a klimaxal?
Mindig is két gyereket akartam. Amikor lett két gyerekem, akkor egy harmadikra vágytam nagyon. Az is mellette szólt, hogy a két nagy lány volt. Gondoltam egy fiúval teljes lesz az életem. A harmadik is lány lett és vele tényleg kimaxoltuk a gyerekek számát. Több nem fér bele.
Viszont nagyon vágyom rá, hogy újra babázzak.
Rettenetesen nyomaszt, hogy tudom, több gyerekünk már nem lehet. Egész életemben az anyaságra vágytam, csak akkor vagyok boldog, ha a gyermekeimmel vagyok. Az is igaz, hogy rettegek a mubkába való visszatéréstől is.
Vajon elmúlna az érzés egy negyedik babával? Főleg ha fiú? Vagy ha visszarázódnék a taposómalomba? Vagy ha klimaxolnék és tudnám, hogy biológiailag is lehetetlen egy újabb baba?
Legyél óvónő magán oviban. Olyan óvónő hiány van, mint a fene. Tanulj ki gyermek gyógytornásznak vagy ápolónak, csinálj egyéni vállalkozást valami különleges nyári napközinek vagy szervezz értékes programokat gyerekeknek. Lehet, hogy ezek rossz példák, de ki lehet találni, hogy mi az a munka, amit nem tűnik kínzásnak csinálni és nem halsz vele éhen. Amúgy én inkább vállalnék egy rosszabbul fizető munkát, amit élvezek, mint egy jobban fizetőt, amit gyűlölök. Ne csak elszenvedd az életed, kezdj el csinálni valamit. Igenis lehet élvezni a munkát, és csak egy (nagyon fontos) része az, hogy pénzt kapsz érte. Kezdj el olvasni könyveket, amik segítenek gondolkodásmódot váltani. Szerintem ha pl. kiolvasod a Kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása című könyvet, akkor drasztikus változást tud hozni az életedbe. Szerintem az egyik legértékesebb könyv, ami valaha könyvespolcra került.
Vagy amúgy, minden bántás és rosszindulat nélkül keress fel egy pszichológust, mert szomorúnak tűnsz.
Nem szólom le. De amikor a 8 órát dolgozok a munkahelyemen-ről vam szó, akkor nem igazán releváns az, hogy ő 3 órácskát csinál valamit otthon.
Mintha valaki panaszkodna, hogy drága a zöldség, ő meg odaírná hogy milyen olcsón vett farhátat.
Még meg ugye milyen stílusban...
"Fura, én imádom a munkámat"
Ugyan mi a fura benne, hogy ő szereti a 3 órás otthoni munkát, más meg mondjuk nem szereti a 10 órás gyártósorit?
Mintha azt mondanám "Nem értem miért nem tudsz átugrani két métert, mikor én a 20 centit bármikor átugrom?"
Egyértelműen csak provokálni akart. Hiszen diplomás, nyilván okosabb annál, hogy ne lássa a különbséget.
#45-ös válaszoló, hagyd, csak ventillálni akar a kérdező. Bármit mondasz neki, nem fog megfelelni a válasz.
Tanulni nem akar, munkát váltani nem akar, inkább hajtogatja, hogy minden sz*r, a munkáltatók nem a 3 gyerekes anyákhoz igazítják a munkarendjüket, mert lám-lám, a férjének is volt egy olyan interjúja, ahol a 3 gyerek gond volt.
Egy korábbi válaszoló írta, hogy a kérdező saját problémája elől menekül, amit nem fog egy újabb baba megoldani. Vele pl. teljesen egyetértek.
Ja, más keressen neked. Persze. Aztán ha valaki tényleg ajánlana, akkor megmagyarázod, az miért nem jó.
Tudod mit? Szülj negyediket! Az egyszerűbb.
Szinte tudtam, hogy ez lesz a válasz "más keressen".
Nem írtam, hogy keressen bárki. Csak gondoltam, aki szerint olyan könnyű váltani, annak van ötlete is.
Megdöbbentő, hogy ennyire nem tudod értelmezni, amit írok. Ugye nem te vagy a diplomás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!