Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen érzés volt nektek a...

Milyen érzés volt nektek a fantom babamozgás?

Figyelt kérdés
Milyen időközönként jelentkezett? Milyen érzés volt (inkább már a nagymozgások, vagy a terhesség elején lévő kismozgások)? Látszódott kívülről is? Egy idő után többszörösődtek, erősödtek?

2022. szept. 15. 19:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Azt hiszem nem teljesen értem a kérdést.

Fantom mozgás terhesség után van, amikor még mindig úgy érzed, mozog a baba. Ilyen nekem is volt, pár hétig tartott. Gondolom a méh visszahúzódása okozza.

De szerintem te nem erre gondoltál hanem a rendes magzat mozgásra (?)

2022. szept. 15. 19:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem...nekem is volt mindkét szülés után kb fél évig de annak igen nagy bélmozgásnak kellett volna lennie hogy kìvülről is látszódjon.
2022. szept. 15. 19:18
 3/12 anonim ***** válasza:
37%
Halott magzatnál van. Amikor megy a nő, mozog benne a halott magzat, ezt hiszi mozgásnak.
2022. szept. 15. 19:19
 4/12 A kérdező kommentje:
A fantom mozgásokra gondoltam. Már van két gyerekem, a kisebbik is már egy éves. Jelenleg nem vagyok terhes. Próbáltam utána olvasni a fantom mozgásoknak, de ennyire részletesen nem találtam róla semmit. Már 1,5 hónapja érzek nagyon hasonló dolgokat, mint amikor a babáim mozogtak, mindennap jelentkezik, egyre jobban is érzem. Nem tudom, hogy ez még normális-e, vagy valami betegség állhat a háttérben, és menjek kivizsgálásokra, vagy csak becsap ennyire a testem. 😅
2022. szept. 15. 19:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A második szülés után millió tesztet csináltam, nem akartam elhinni hogy nem a baba mozog pedig tényleg nem az volt 🤣🙈
2022. szept. 15. 19:28
 6/12 A kérdező kommentje:
5-ös! Akkor neked is pont így volt, mint nekem?
2022. szept. 15. 19:32
 7/12 anonim ***** válasza:
87%
De mitől látszódna?
2022. szept. 15. 20:02
 8/12 A kérdező kommentje:
7-es! Az látszik, hogy mintha felfújnák a hasam, aztán az egyik oldalon jobban kidudorodik, és mozog, hullámzik a hasam jobbra-balra.
2022. szept. 15. 20:46
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

Nekem is van. Látszódik is néha.

Mind a 2 gyerek úgy kb 7-8 hónapos kora után jött elő.

A kicsi 1 éves lesz a napokban, még mindig szinte heti 4-5x van.

A belek tele vannak gázzal, azok mozognak. Ezt érezzük.

(Amúgy én is vagy 5-6 tesztet ellőttem emiatt 🙈😅)

2022. szept. 15. 21:00
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi, 9-es! Akkor ezek szerint ez normális, és szerencsére semmi bajom nincs. 😅

És majdnem 4 hónapja érzed már? Azért ez durva.

2022. szept. 15. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!