Az normális, hogy egyik nap rengeteget mozog a baba, másik nap meg alig érzem?
Figyelt kérdés
Tegnap is rengeteget mozgott, azelőtt is, ma meg szinte meg se moccan. Nem történt semmi jelentős esemény egyébként azóta (vérzés vagy görcs). Ez rendben van így? Nem lehet probléma? Aggódok. A 22. hétben járok.2022. aug. 16. 14:55
1/4 A kérdező kommentje:
Azért írom, hogy szinte meg sem ‘moccan’, mert mintha érzetem volna, hogy rúg egyet-egyet, de csak nagyon gyengén. És félek, hogy összekevertem a bélmozgással. Ez lehetséges? Első baba, nem nagyon tudom, hogy kellene lennie. Még csak 1-2 hete érzem, hogy rugdos.
2022. aug. 16. 15:01
2/4 anonim válasza:
Nyugi, teljesen normális! Ilyenkor még rengeteg helye van, lehet, hogy csak úgy helyezkedik, hogy kevésbé érzed, ráadásul te sem vagy mindennap egyformán aktív. Ha nagyon izgulsz, egyél vagy igyál valami édeset, arra általában elkezdenek rugdalózni egy fél óra-óra után :)
3/4 anonim válasza:
Nekem is végig ez volt. Talán még a terhesség közepén volt, hogy egy rövid ideig beállt, hogy reggel meg este éreztem mindig, de előtte és azóta is össze-vissza. Harmadik trimeszterre is írják hogy most aztán már tudom a baba ébrenléti időszakait, hát nem...
Ha aggódsz használhatod a szívhangfigyelőt, egyél csokit vagy hideg vizet igyál. Ezekre általában reagálnak.
4/4 anonim válasza:
A 24.-ig héttől kell mindennap érezni a baba mozgást, addig vannak napok amikor kevésbé érzed! Figyeld meg melyik napszak amikor aktívabb és szánjuk rá időt.
Míg ilyen pici feküdj hanyatt igyál egy kis colát és garantáltan érezni fogod! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!