Én 24 hetes terhes vagyok és még csak 2kg-ot hiztam. Ez normális? A pocim nőtt, de azon kivül semmim. De viszont a baba rengeteget mozog éjjel-nappal ez is elég fura mivel a kislányomnál 9 éve ilyen nem nagyon volt.
Szia!
Én is így vagyok/voltam a kilókkal. Jelenleg a 30.héten 3.5 kg-nál járok, de a baba jól fejlődik, voltunk 4D-n és a korának megfelelő, úgyhogy nincs miért aggódnod. Amire szüksége van azt úgyis elveszi, mint szokták mondani, de ez igaz is .:-)
Boldog Babavárást!
Örülj neki. n a te idődben már 8 kiló plusznál jártam, most 15-nél tartok a 34. héten :(
Szerencsés alkat vagy :)
Boldog babavárást:)
En is ezen aggodtam mindig mivel a 22. 23. hetig en sem hiztam 1 dekat sem,viszont honaprol honapra megnyugtatott a doki h a baba egeszseges es fejlodik...
....azota beindultam,12 kg-ot szedtem fel de mar 3 hete stagnalok...es most vagyunk 34 hetesek.Ugyhogy szinte 10 het alatt szedtem fel a 12 kg-ot viszont csak a hasam nott!
Ugyhogy felesleges ezen paraznod,a babad mindent megkap amire szuksege van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!