Szerintetek normális, ha 6 nappal a menszi elmaradása után, még mindig halvány + a teszt? Kép lent, járt már vki így?
Ne aggódj, lehet, hogy nem középidőben fogant meg a baba és így még nem termelődött annyi HCG. A lényeg, hogy pozitív, nem az, hogy milyen intenzitású. 1-2 nap és sokkal erősebb lesz! Gratulálok!
11hkm
Sajnos én jártam így :-( vetélés lett a vége. Ha 2 naponta nem erősödik, az nem jó :-s
Kívánom, hogy minden rendben legyen veletek!
Nekem 5 nappal a nemvárt után negatív lett, a 8. napon pedig halvány pozitív egy más márkával. Szerintem tesztelj újra 2-3 nap múlva.
37h km
Reggel teszteltél? Mert a reggeli vizeletben magasabb a hcg. Húgomnak 5 napja nem jött meg, délután tesztelt és negatív lett. Sírva hívott fel, hogy most akkor mi van. Mondtam vegyen egy másik tesztet és reggel ismételje meg. Tapasztalatom szerint, ha már ennyire látszik a másik csík, akkor már van ott valami. :-)))
2.5 éves kislány és 35 hetes pocaklakó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!