Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik terhesek, a mensi elmarad...

Akik terhesek, a mensi elmaradása körül mikortól meddig éreztétek a "mindjárt megjön"-érzést? Ugyanolyan volt, mintha mensi jönne?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:
ugyanolyan volt nekem. és kb egy hétig még éreztem.
2010. febr. 9. 18:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Én a nem várt mensi elött egy nappal kezdtem érezni,és még most is érzem néha,pedig már a 11.hétben járok...teljesen ugyanolyan,mint mensikor,semmi külömbség.
2010. febr. 9. 19:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez olyan hihetetlen! Azt hinné az ember, h van vmi különbség, de akkor teszt előtt semmit nem lehet mondani.. Köszi a válaszokat, írjatok még!
2010. febr. 9. 19:16
 4/9 anonim ***** válasza:
én kb a megtermékenyüléstől éreztem kisebb nagyobb megjön érzést,és még volt,hogy a 16.héten is előjött.Nekem annyiban különbözött,hogy nem volt olyan erős,vagyis nem görcsölt,inkább tompán egyhuzamban szúrt/érződött
2010. febr. 9. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanolyan érzés volt, az elsővel 10 hét körül mult el, a másodikkal szinte nem is volt..
2010. febr. 9. 19:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Én még 4.-5. hónapban is éreztem mikor kellene megjönnie. A testünk nem felejti az évekig gyakorolt dolgokat.
2010. febr. 9. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem az volt a gyanús, hogy már a kimaradt vérzés előtt 5-6 nappal éreztem ezt.Mondtam is a férjemnek, hogy szerintem terhes vagyok. Most a 7 és 8. hét között járok, és még most is előfordul néha. Nekem is hasonló, mint vérzés előtt, csak picit más. Nem olyan erős, apró szurkálást érzek.
2010. febr. 10. 07:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát most én se görcsölök, csak ilyen tompa nyomást érzek szinte folyamatosan. Hétfőre nem várom. Köszönöm nektek is, h írtatok!
2010. febr. 10. 10:07
 9/9 anonim válasza:
Én most vagyok a 7hetes és még néha úgy érzem,mintha megjönne,nem görcsölök,csak olyan furi érzés.Én is éreztem már menzesz előtt 5 nappal,de én azt hittem,korábban fog megjönni.Aztán nem jött meg! :)
2010. febr. 10. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!