Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen érzés volt eldönteni,...

Milyen érzés volt eldönteni, hogy mégsem lesz több gyerek, vagy elengedni, hogy nem lesz olyan nemű, amiben reménykedtél?

Figyelt kérdés

Nyilván a gyerek neme nem kívánságműsor, és mi sem emiatt vállalunk vagyis nem vállalunk még egy gyereket, csak ez is egy olyan dolog, ami így már kizárva. Meg az elképzelés is, hogy leszn még egy gyerek úgy általában véve is.

Ti hogy emésztettétek meg ezeket?

2022. okt. 17. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Örülök hogy van egy egészséges
2022. okt. 17. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nálunk még nem teljesen végleges, de eléggé hajlunk arra, hogy nem lesz több gyerek. 2 kislányunk van(lesz), relatíve kis korkülönbséggel (~2 év), nekem amennyire gyönyörű és meghitt volt az első terhességem, annyira pokoli nyűg a második. Szóval az a gondolat, hogy ez legyen az utolsó terhesség és szülés, az konkrétan inkább felszabadító és reményt keltő, mint szomorkás. A férjem kicsit szomorkodik rajta, hogy nem lesz fia, de hát semmi sem garantálja, hogy harmadszorra is ha végigszenvedem az egész procedúrát, akkor annak a végén nem egy harmadik lányunk születne, szóval ebből a szempontból ezt elég könnyű elfogadni. Szerencsére elég jó lányos apukának is, a nagyobbik már most, így alig 2 évesen is mutat érdeklődést azok a dolgok felé, amiket tipikusan fiúsnak szoktak mondani és a férjem hobbijával átfedésben van, szóval nem hinném, hogy valódi hiányérzete lenne, csak mert nincs fütyköse egyik gyereknek sem.
2022. okt. 17. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz. Évekig nagyon fájt, de lassan elengedem.

Nagyon akartam testvért a lányomnak. De nem vállaltunk,mert a lányunk betegen született, és a férjem nem mert másikat vállalni.

2022. okt. 17. 15:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Felszabadito mert csak egyet akartam. Fiut akartam jobban de lany lett. Ettol fuggetlenul nem kene meg egy akkor se ha fiu lenne. Boven sok feladat 1 is.
2022. okt. 17. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Én mindig 2-t szerettem volna, de mikor megszültem az 1. Mondatom az volt hogy a 2-at neggondolom.

Nem tervezzük többé, túl sok a baj a világban.

De titkon egy nagy űrt és szomorúságot érzek, mert szeretnék még. De félek hogy nem tudnám egyformán szeretni őket

2022. okt. 21. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!