Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nevelőszülő fizetése esetén?

A nevelőszülő fizetése esetén?

Figyelt kérdés
A nevelőszülő alapbére 87240 Ft a kiegészítő díja 58160 Ft. Ezek nettó vagy bruttó összegek?
ma 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Javaslom, ne a pénzért csináld.
ma 14:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok milliomos csak egy átlagos keresetű ember. Aki gyereket nevel járjon utána hogy a fizetés milyen. Ha a gyerek beteg és nem elég az ellátmánya a havi nevelőszülöi keresettel és fizetéssel kell megoldási.
ma 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

Oké...pénz, pénz. Csak arról írsz. Hidd el,ez így nem fog menni.

Érzelmileg sérült, "pakkos" gyerekekről beszélünk.

Nagyon-nagyon nehezen kezelhető viselkedési problémákkal.

Ha bármi olyat tesz, TE mégy a bíróságra! Tudsz erről?

Mert én több nevelőszülőt ismerek. Abba az iskolába,ahová az én gyermekem is jár,sok nevelt gyerek is van.

Szétnyitott ollót fogott az egyik egy kislányra. Lopnak, verekednek. Órán fennhangon szidják a tanárt válogatott káromkodásokkal. A nevelőszülők házánál is kb lakattal kell zárni a kamrát,hűtőt,mert kilopnak MINDENT!

Szót érteni velük kb lehetetlen, a nevelőszülőt minden nap hívja a tanár kb.

Ez ilyen. Ennyire nehéz.

Ha kisebb,álló nap sír az anyja után (végighallgattam...ovis kislánytól...). Ha nagyobb, lehet, hogy rád is kezet emel.

Csak hogy tudd,mivel jár ez. Ezt nem sok helyen fogják neked elmondani.

Ha visszaadod,mert nem bírsz vele,akkor büntibe kerülsz a rendszeren belül, és nem kapsz másik gyereket jó ideig.

És mivel te vagy a nevelőszülő, jogilag te vagy felelős minden tettéért.

Készülj fel.

ma 15:11
 4/5 anonim ***** válasza:
60%

3as vagyok.

Régebben én is gondolkodtam rajta,mivel egészségügyi okokból 1 gyerekünk van.

De mióta látom nap mint nap, hogy a nevelőszülő kb beleőszül,és akkor is ő a hibás mindenért, na kösz nem.

ma 15:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Én meg ismerek nevelt gyerekeket igaz hogy vannak problémák de te nagyon egysikuan láttod a helyzetet. Nem mindegyik örjöngő pszichopata. És konkrétan a pénzről kérdeztem mert azért mégis nevelőszülőség ami korlátozott ideig tart de fontos tudni az összeget.
ma 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!