Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A védőnő a gyámügynek jelent,m...

A védőnő a gyámügynek jelent,mi lesz most,többi lent?

Figyelt kérdés
A fiam 6 èves státuszànak vizsgálatára 3x sem tudtunk eljutni megbeszélt idöpontban. Csak munkaidőnkben volt ideje, én meg nem tudtam elmenni a kórházi munkámtól, férjem meg elkésett vele, nem ért oda. Most mit csinál a gyámügy?
ma 15:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Neki hivatalból jelenteni kell. Kimennek, lesz környezet tanulmány és ha minden rendben, akkor maximum kaptok egy ejnye-bejnyét.
ma 15:45
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

"Csak munkaidőnkben volt ideje"

Miért,mikor legyen? Este 18-kor? Ez a védőnő munkája. Nem az élete!

Amúgy meg milyen már az,hogy nem kaptál egy nap szabit erre a kórházban....!

ma 16:14
 3/14 anonim ***** válasza:
87%

Bocsánat, de nem a védőnő a hülye, amiért ti ketten a férjeddel képtelenek vagytok 3x-ra sem megoldani a gyerek státuszra vitelét - írom ezt szakmabeliként.

Nevetségesek vagytok. A védőnőtől nem elvárható - pedig hány szülő elvárná! -, hogy még este 6-7 is a ta.-ban üljön, mert "ő akkor ér oda".

Bocs, 8-17-ig dolgozom, nem fogok még kétórát ráhúzni senki miatt, mert a túlórát nem fizeti meg nekem senki.

ma 16:50
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Nagyszülő, barát,akárki? És ne már hogy egyikőtök se kapott szabit 3x... ők te nem,de a férjed se?🤨
ma 16:56
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Nalam meg az volt, hogy nem akart a gyerek kozremukodni,igy azt mondta elmegy munkaidoben az oviba,kiveszi a csoportbol es megcsinalja vele,hatha nelkulem jobban kozremukodik. Nalatok ez fel sem merult?
ma 16:57
 6/14 A kérdező kommentje:
Én nem 17 és 18 órát mondtam neki, hanem fél 8-at, mivel én 7-re járok, férjem 8-ra, így férjem tudta volna megoldani azt hogy elviszi. Akkor a védőnő erre rábólintott, férjem meg elindult velük, de mivel nehéz volt a gyerekekkel és ő is sietett, mert kezdődött a munkaideje, így elkésett és már akkor nem lehetett menni. Én kértem a védőnőt, hogy fél 16-16 körül oda tudnék érni hozzá, de az már neki nem vol jó. A férjem most volt próbaidőn, nálunk a kórházban meg nagyon szigorú ellenőrzést, szabályokat hoztak be, pl. ha betegek vagyunk se mehetünk haza, hanem el kell menni a kórház ügyeletére. Ilyenek.
ma 17:11
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

Egyedulallo szulo vagyok, korhazban dolgozom, sosem hagytam ki egyetlen vizsgalatat sem a gyerekemnek.

Ez sima nem torodomseg, nem veletlen, hogy ratok nez a gyamugy.

ma 17:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Es mind a 3 szor ez volt a szitu ?

Mind a haromszor elkesett a ferjed ?

Szerinted ezt ki hiszi el ?

1999 ota dolgozom az egeszsegugyben, nagyon jol tudom, hogy el lehet jonni ilyen alkalmak miatt.

ma 17:14
 9/14 anonim ***** válasza:
39%

Aki itt felvan háborodva védőnőként hogy jajj meddig kéne dolgoznia attól igy kérdezném szerinted mások meddig dolgoznak ? Szerinted más nem dolgozik délután vagy akàr éjszaka, a védőnő meg ezt vállalta hogy legalább egyszer egy héten délután igen is tudjon fogadni anyukákat… ha nem tetszik mást kell dolgozni … azért a védőnők is kezdenek fordítva ülni a lovon, tisztelet a kivételnek, egy kis rugalmasságot elvárhatunk mi is dolgozó anyukák akik minden sz*rért el kell jöjjenek munkából.

Ettől függetlenül kérdező azért három időpontra se elérni nem szép dolog, vagy kerek perec meg kellet volna mondanod, hogy igy tudsz menni, vagy a legkésöbbi időpontra lebeszélni és te is kicsit előbb eljössz vagy szabit kivenni de nem elmenni 3 időpontra az a legrosszabb.

ma 17:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Melyik ez a kórház ahol betegen dolgozni kell? Nálunk akkor csúnyán néz a főnővér ha kicsit köhögve, orrot fújva megyünk be. Kórházi ügyelet? Dolgozók esetében ilyet nem is hallottam. Amúgy mi is mindig megoldottuk. 12 órában dolgozom, így nem minden nap. Az ilyen eseményeknél mindig olyan időpontot kértem, hogy szabadnapos legyek, vagy pedig a férjem vett ki egy napot. Amúgy a védőnő is egész nap be van táblázva. Attól, hogy neked jó a 16 óra, neki nem biztos, hogy szabad az az időpont.
ma 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!