Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet megmondani egy...

Hogy lehet megmondani egy férfinak, hogy van egy gyereke?

Figyelt kérdés

1,5 éves.

Nem tudott magáról a terhességről sem.

2022. nov. 21. 19:53
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
62%

miért fontos pont most közölni vele?

mondjuk egy határozaton keresztül amivel behajtod rajta az elmaradt gyt-t biztosan hatásos.

2022. nov. 21. 19:55
 2/56 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék tőle pénzt kérni, gyerektartásra sem tartok igényt.

Most éreztem annyi erőt magamban, hogy Ausztriából visszaköltözzek Magyarországra (mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, kiköltöztem a szüleim ottani házába, eddig kint éltünk a picivel, pár alkalommal voltunk csak itthon, akkor is rövid időre). Viszonylag nagy város Budapest, de aki az apuka, úgyis megtudja majd.

2022. nov. 21. 19:59
 3/56 anonim ***** válasza:
97%
Miért 2+ év után jut eszedbe? Felhívod, találkoztok és megmondod neki, finomkodni nem tudsz.
2022. nov. 21. 20:05
 4/56 A kérdező kommentje:
Eddig nem éltünk itthon, nem nagyon tartottam a kapcsolatot közös barátokkal sem. A közösségi médiás jelenlétem teljesen nulla volt, őt letiltottam mindenhol, a családomon és a két legjobb barátnőmön kívül nem tudta senki, hogy teherbe estem.
2022. nov. 21. 20:10
 5/56 anonim ***** válasza:
79%

Hát először is kérj egy találkozót tőle.

Aztán vidd oda a gyereket is, es mutasd meg neki.

Mond el neki mit akarsz, és kit nem és ennyi. Ha DNS tesztet kér, akkor ne ellenkezz.

KB ennyi.

Miert döntöttél úgy hogy nem mondtad anno el neki?

2022. nov. 21. 20:10
 6/56 A kérdező kommentje:

Nagyon viharos volt a kapcsolatunk, mérgezőnek írnám le. Ha együtt voltunk, akkor egy ideig minden rendben volt, utána kezdődtek a viták, veszekedések. Ha pedig külön, akkor nem voltunk meg a másik nélkül. De közben mást akartunk az életben, ő már feleségül akart venni, családot szeretett volna. Én féltem, hogy csak ezzel akarja "befogni a számat" és úgy éreztem, hogyha igent mondok neki, azzal az utolsó fegyveremet is leteszem vele szemben és ő nyer. Nyilván egy kapcsolatban így gondolkozni nem egészséges dolog, én is tudom, tudtam akkor is. Pont ezért döntöttem el, hogy végleg lezárom vele, nem lesz visszatáncolás, utolsó utáni esély stb. Elég határozott is voltam, még én is elhittem, hogy vége, majd kiderült, babát várok. Sokat gondolkoztam, hogy mi legyen és egy ideig biztos voltam az abortuszban is, viszont meggondoltam magam. De tudtam, ha elmondom neki, akkor minden kezdődik elölről és úgy éreztem, hogy sosem tudnám lezárni, ha tudná, van egy gyereke.

Nem terveztünk hazajönni eredetileg, de kint azért az idő nagyobb részében egyedül voltam, bár volt segítségem a pici körül. Szüleim 2-3 hetente jöttek mindig, legjobb barátnőim is azért havonta meglátogattak, de mégsem éreztem azt a helyet az otthonomnak még ennyi idő után sem. Ennyi idő azért elég volt ahhoz, hogy az iránta érzett érzelmeim is csendesüljenek, ne kapjon el a szédülés a neve említésétől.

Önző döntés volt, tudom. Talán ma már máshogy csinálnám, de akkor ezt éreztem a legjobb döntésnek.

2022. nov. 21. 20:20
 7/56 anonim ***** válasza:
74%
ha nem akarok semmit tőle, akkor nem feltétlenül másznék bele ezzel az életébe. ennyi év után. úgy hogy ráadásul mindenhonnan letiltottam….
2022. nov. 21. 20:21
 8/56 anonim ***** válasza:
93%
Kíváncsi lennék milyen indok lehet az, ami miatt eddig kellett várni. Csak úgy elképzelem a palit, akinek bő két éve kiléptél az életéből, ki tudja milyen ürüggyel vagy egy szó nélkül. Most meg páros lábbal mellbe rúgod. Persze, biztos van rá valami ésszerű magyarázat. Egyszer felnő majd az a gyerek, biztos ő is szeretne majd néhány kérdésre választ. Remélhetőleg nem fogja majd így érezni, hogy egy brazil szappanopera az élete.
2022. nov. 21. 20:22
 9/56 anonim ***** válasza:
35%
Én börtönbüntetést adnék ezért, örülj, hogy nem vagyok politikus.
2022. nov. 21. 20:23
 10/56 A kérdező kommentje:

A lányom kiköpött olyan, mint ő. Már most is, úgy, hogy még nincs 2 éves.

Nem áltatom magam azzal, hogy nem fogja tudni, hazaköltöztem, valamint biztos tudni fog arról is, hogy nem egyedül. Szeretném megelőzni azt, hogy ő jelenjen meg az ajtóban váratlanul.

2022. nov. 21. 20:24
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!