Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet megmondani egy...

Hogy lehet megmondani egy férfinak, hogy van egy gyereke?

Figyelt kérdés

1,5 éves.

Nem tudott magáról a terhességről sem.

2022. nov. 21. 19:53
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Mikor úgy döntöttem a terhességem elején, hogy előtte titokban tartom, akkor nem volt tervben az, hogy visszajövünk. De hiányzott az itthoni életem, honvágyam volt sokszor.
2022. nov. 21. 20:25
 12/56 anonim ***** válasza:
41%
lehet hogy már rég továbblépett és pont nem fogja érdekelni a létezésed. kicsit talán sokat gondolsz magadról.
2022. nov. 21. 20:26
 13/56 A kérdező kommentje:
A lánya létezéséről van itt szó, nem az enyémről.
2022. nov. 21. 20:27
 14/56 anonim ***** válasza:
28%
miért gondolná, hogy az ő lánya? 😂
2022. nov. 21. 20:31
 15/56 A kérdező kommentje:

Mert szinte pontosan ugyanúgy néz ki, mint ő?:)

De egy apasági teszt is biztosra mondaná az eredményt.

2022. nov. 21. 20:32
 16/56 anonim ***** válasza:
80%
Ez annyira álszentes és szánalmas is. Minek mártírkodsz? Nem akarsz tőle semmit, akkor minek elmondani, ha nem azért mert így akarod őt megint megkapni?! Megtudja, hogy itthon vagy, na és? Ha én nem akarok valakitől semmit, nem hívom fel, hogy itthon vagyok és van egy gyerekem is mióta nem találkoztunk. Szánalmas vagy.
2022. nov. 21. 20:37
 17/56 A kérdező kommentje:

Mert úgyis megtudja. Ha nem tőlem, hát majd mástól.

Nem egy random férfitól lett egy gyerekem, hanem tőle!

2022. nov. 21. 20:39
 18/56 anonim ***** válasza:
60%

És mi van akkor ha megtudja hogy itthon vagy?! Nem akarsz tőle semmit elvileg, akkor nem mindegy, mit tud meg?

Ezzel a gyerek bejelentéssel kicsit elkéstél.

Hányingerem van tőled, nő létemre.

2022. nov. 21. 20:45
 19/56 A kérdező kommentje:

Nem azt, hogy itthon vagyok. Hanem hogy van egy gyerekem, aki történetesen szinte ugyanúgy néz ki, mint ő.

Itt nem rólam, vagy a kapcsolatunkról van szó.

2022. nov. 21. 20:47
 20/56 anonim ***** válasza:
71%

És mi van ha a gyerek ugyanúgy néz mi mint ő? Nyilván te tudod, hogy azért, mert ő az apja. Nem akarsz semmit tőle, akkor minek bármit is bejelenteni neki ennyi idő után, ha nem akarsz semmit tőle, nincs jövőtök?? Mit remélsz?

Annak idején amikor terhes lettél, akkor nem gondoltad úgy, hogy itt nem rólad vagy a kapcsolatotokról van szó, hanem a gyerekedről?

2022. nov. 21. 20:52
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!