Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet megmondani egy...

Hogy lehet megmondani egy férfinak, hogy van egy gyereke?

Figyelt kérdés

1,5 éves.

Nem tudott magáról a terhességről sem.

2022. nov. 21. 19:53
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:

Nem, akkor csak azt tudtam, hogyha elmondom neki, minden kezdődik újból. Nem akartam terhesen is a veszekedéseket, kiabálásokat, kellesz-nem kellesz játékot. Nyugalomra vágytam, ami eddig meg is volt igazából, nagyon gyorsan eltelt ez az idő.

Nem fogom tudni kikerülni, közös barátaink vannak, ugyanazokban a körökben mozgunk.

Egy ilyen dologról beszélnünk kell.

2022. nov. 21. 20:55
 22/56 anonim ***** válasza:
69%
Menthetetlen vagy.
2022. nov. 21. 20:57
 23/56 anonim ***** válasza:
87%
Hát hiba volt eltitkolni de ezen már nem tudsz változtatni. Mondd meg neki ezt, hogy sajnálod, hibáztal, akkor így gondoltad helyesnek de már máshogy látod. De attól még a gyerektartas jár neked, neki meg a gyereke láthatásahoz van joga. Beszeljetek meg a konkrétumokat, de dramazas meg trükközés nem kell.
2022. nov. 21. 20:58
 24/56 A kérdező kommentje:

Persze, pont azért szeretném, ha tudna a lányunkról (hogy tarthassa vele a kapcsolatot, nem a pénz miatt). Ő már a kapcsolatunk alatt is szeretett volna kisbabát, többször volt téma, hogy abbahagyom a gyógyszert, elkezdtünk "próbálkozni" stb.

Nem látom értelmét, hogy továbbra is titkolózzak, mikor ugyanaz a társaságunk, ugyanabban a városban élünk... Nem alsós vagyok, aki a szülei előtt rejtegeti a 3-as dolgozatát. A gyerekünkről van szó, bármennyire is nem akarják ezt megérteni egyesek itt.

2022. nov. 21. 21:01
 25/56 anonim ***** válasza:
77%
Ki a fene mondta neked hogy eddig is titkolózz? XD
2022. nov. 21. 21:03
 26/56 A kérdező kommentje:
Leírtam, hogy a mai fejemmel már máshogy döntenék valószínűleg. De ezen nem tudok változtatni.
2022. nov. 21. 21:04
 27/56 anonim ***** válasza:
82%
Aki megkérdezi egy ilyen oldalon, hogy hogy lehet közölni valakivel, hogy van egy gyereke,- az nagyon is alsósnak tűnik agyilag.
2022. nov. 21. 21:10
 28/56 A kérdező kommentje:
Reméltem, hogy valaki járt esetleg hasonló cipőben.
2022. nov. 21. 21:11
 29/56 anonim ***** válasza:
80%
Nem, nem sok hasonlóan buta nő van. Szerencsére.
2022. nov. 21. 21:13
 30/56 anonim ***** válasza:
91%
Két barátnő meg a családod tudja. Egy társaságba jártok. A gyerek kiköpött apja...de még nem jutott el a fülébe a hír. Hm, nem túl hihető.
2022. nov. 21. 21:16
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!