Hogy lehet megmondani egy férfinak, hogy van egy gyereke?
1,5 éves.
Nem tudott magáról a terhességről sem.
Nem, akkor csak azt tudtam, hogyha elmondom neki, minden kezdődik újból. Nem akartam terhesen is a veszekedéseket, kiabálásokat, kellesz-nem kellesz játékot. Nyugalomra vágytam, ami eddig meg is volt igazából, nagyon gyorsan eltelt ez az idő.
Nem fogom tudni kikerülni, közös barátaink vannak, ugyanazokban a körökben mozgunk.
Egy ilyen dologról beszélnünk kell.
Persze, pont azért szeretném, ha tudna a lányunkról (hogy tarthassa vele a kapcsolatot, nem a pénz miatt). Ő már a kapcsolatunk alatt is szeretett volna kisbabát, többször volt téma, hogy abbahagyom a gyógyszert, elkezdtünk "próbálkozni" stb.
Nem látom értelmét, hogy továbbra is titkolózzak, mikor ugyanaz a társaságunk, ugyanabban a városban élünk... Nem alsós vagyok, aki a szülei előtt rejtegeti a 3-as dolgozatát. A gyerekünkről van szó, bármennyire is nem akarják ezt megérteni egyesek itt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!