Hogy lehet megmondani egy férfinak, hogy van egy gyereke?
1,5 éves.
Nem tudott magáról a terhességről sem.
Ugyanazt akartam írni, mint #30. Össze-vissza kamukázol. Ha 2 barátnőd tudta és ők közös barátaitok, akkor elvileg ők eddig is találkoztak vele, de olyan jófejek, hogy nem szóltak neki. Ugyanakkor azt írtad, biztos megtudnák. Kitől? Mivel más nem tudja, tőlük. Akkor most miért mondanák el, ha olyan megbízhatóak? Tök logikátlan. Azt persze megtudhatja, hogy gyereked van, de ha nem hívják fel rá külön a figyelmét, nem foglalkozna vele, mivel már nincs köztetek semmi, biztos másé, hisz neki nem mondtad.
Amúgy, ha ennyire őszinteségi rohamod van így 2 év után, én is azt mondanám, ne a gyerekkel együtt találkozz vele először, hanem kettesben. Mondd el, és viseld el, akárhogy fogadja, mert érthető, ha nem fog neki tetszeni, amit tettél.
Ne haragudjatok, de tényleg egy internetes fórumon kell magyaráznom, milyen egy legjobb barátság? Azt sem mondanám el senkinek, ha azzal hívnának fel, hogy segítsek hullákat elásni nekik valahol. Én mozgok vele egy társaságban, nem a barátnőim. Közös barátok, ismerősök által. És igen, megtudná, mert annyira nem nagy város Budapest sem. Szeretnék visszatérni az itteni életemhez, ismét megfordulni itt-ott, a gyereket sem a négy fal között tervezem nevelni.
De, mondták, persze, hogy ezt másképp kellene intézni. Viszont akkor annyira szerettem volna messzire került a gyerekem apjától, hogy ezeket meg sem hallottam. Utána pedig nem beszéltünk róla nagyon sokáig, hallani sem akartam, mi van vele.
Szeretnék visszatérni az itteni életemhez, ismét megfordulni itt-ott, a gyereket sem a négy fal között tervezem nevelni.
Mi tart vissza? Csak akkor mozdulhatsz ki a négy fal közül, ha a pasassal közlöd, hogy övé a gyerek, vagy hol az összefüggés?!
48# Nem érted. Égne a pofáján a bőr, ha véletlenül összefutnának, vagy váratlanul kapna egy telefont az extől, hogy "hallom van egy gyereked, aki kiköpött másod és nem mellesleg olyan idős, hogy tőlem is lehet".
Hogy ezt elkerülje, inkább elmondaná, hogy a saját lelkén könnyítsen. Az, hogy a gyereknek legyen ép kapcsolata az apjával, fel sem merül...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!