Hogy lehet megmondani egy férfinak, hogy van egy gyereke?
1,5 éves.
Nem tudott magáról a terhességről sem.
Így sem szenved hiányt semmiben, később sem fog szerencsére.
Biztos lesz pénzügyekről is szó majd közöttünk a volt párommal, de nem azzal szeretnék indítani, hogy akkor vagy megegyezünk rögtön a tartásdíjról, vagy találkozunk a bíróságon. Nem érezném ezt fairnek azok után, hogy arról sem tudott, teherbe estem.
Ha annyira toxikus volt a kapcsolat és a pasi,hogy külföldre menekültél előle,akkor biztosan be akarod vállalni azt,hogy beleszólhasson az életetekbe? Márpedig ha ő az apa, és erről papírja is lesz az apasági teszt miatt,akkor szerintem kérvényezhet közös felügyeletet és a beleegyezése nélkül még Ausztriába se viheted a gyereket.
Félreértés ne essék..ha normális a pasi,akkor oké,de ha bújkálni kellett előle,akkor megfontolnám.
Illetve gondold át azt is,hogy nem csak elgyengültél-e és újra a pasi szeretetére/figyelmére vágysz és magadnak is azt hazudod,hogy a gyerek miatt kell felkeresni?
Ha szerinted jó apja lenne a gyereknek és nem arra használná,hogy zsaroljon,akkor viszont hajrá.
A gyerektartás nem az anyának jár, hanem a gyereknek.
Tehát nincs jogod visszautasítani, mert az az ő szükségleteit hivatott fedezni.
Kedves kérdező!
Engem is érdekelne mi újság veletek? Sikerült azóta elmondani?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!